2. oktoober 2008

Kuu klubi – Status Club

[url=http://www.statusclub.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=41]Status Club filosoofia[/url]

Iga meie klient on kunstiteos.
Iluideaalid muutuvad aja jooksul, aga inimese püüe õnneliku elu poole jääb.
Status Clubis on igaühel õigus olla ilus omamoodi- sõltumata soost, vanusest ja strateegilistest mõõtudest. Tule sellisena nagu oled ja võta kaasa oma elurõõm ja soov veelgi parema enesetunde nimel pisut liigutada. Kõiges ülejäänus aitavad Sind Status Club´i personaaltreenerid, just Sinu jaoks koostatud treeningprogrammid ning alati väga hea seltskond.

Iga meie töötaja on kunstiteos.
Me teenindame kliente personaalselt. Ja personaalselt saavad inimestega töötada vaid inimesed, mitte masinad. Iga inimene on kunstiteos – see kehtib ka meie töötajate kohta.

[url=http://www.statusclub.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=32]Status Club – klubi[/url]

Status Club on Tallinnas Rocca al Mares mere kaldal paiknev elegantne tervisespordi- ja vaba aja veetmise klubi, mis pakub sportimis- ja lõõgastumisvõimalusi nõudlikule ja eneseteadlikule, kvaliteedist lugu pidavale inimesele. Oleme üks esimesi eraklubisid Eestis, mis on avatud ainult klubiliikmetele. Meie kaunis maja merepoolselt küljelt läbi kahe korruse, imekauni vaatega merele! võimaldab mitmekülgset tegevust ja puhkust, meie valdused hõlmavad 1700 m². Status Club on rahvusvahelistele teenindus-, turvalisus- ja sisustusnõuetele vastav spordiklubi.

Siin on Teie käsutuses:


  • jõusaal, poksinurk, kardioteater

  • 2 squashiväljakut

  • aeroobikasaal, rühmatreeningud sh ka Jooga, Pilates, BodyPump jt

  • spinningusaal

  • bassein sh hüdroobikatunnid

  • mullivann

  • solaarium

  • massaa¸

  • kehahooldused

  • mängutuba, lapsehoidja

  • laste treeningprogramm (nädalavahetusel)

  • kohvik ja klubiruum

  • tasuta parkla

Iga klubiliige saab magnetkaardi, mis võimaldab sissepääsu ja teenuste kasutuse vastavalt klubipaketile. Klubi liikmeks võib saada alates 18. eluaastast, noorliikmeks 14-17-aastaselt.

Klubiliikmel on võimalus valida erinevate pakettide vahel või käia klubis ühekordse külastustasu eest. Valige klubipakett vastavalt sobivale treeningajale ja lisateenustele! Kõik paketid sisaldavad sporditeenuseid piiramatul hulgal.

[url=http://www.statusclub.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=42]Status Club – treenerid[/url]

TARMO TIITS jõusaali peatreener
KAJA TUISK aeroobika peatreener, BodyCombat, Hüdroobika
MARGIT ADAMSON aeroobika, BodyPump, Spinning, Hüdroobika
KATRIN VÄLI aeroobika, Spinning, Hüdroobika
RIINA SUHOTSKAJA aeroobika, BodyPump
EVA OTTAS aeroobika, BodyBalance
EVALD PÄRNI Spinning
RAINER REBANE aeroobika, Spinning, BodyPump
FRED ANTSON Jõusaal
ARNOLD TOKKO BodyPump
LY KÜTT Jooga
JAVIEER SINGH – Jooga
AILI JÕELEHT Jooga
INES KARU – Kõhutants
BRITT TIMUSK Pilates
KIRSTI TILL Ujumine
ZORAN GROJIC Squash

[url=http://www.statusclub.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=42]Status Club – teenused[/url]

Status Club’i süda on stiilse disainiga bassein (21 x 7 m), mille veerel võib lamamistoolil või mullivannis lõõgastuda ja nautida võrratut vaadet merele. Basseinis toimuvad ka hüdroobikatunnid. Nii naiste kui ka meeste poolel on eukalüptiga lõhnastatud aurusaun (aroomisaun) ja leilisaun.

Jõusaalis on kvaliteetsed ja kergesti käsitsetavad TechnoGym jõuseadmed, Life Fitness ja Matrix veloergomeetrid, jooksurajad, stepperid, cross-trainerid ning Concept II sõudeergomeetrid.

Kardioteater annab võimaluse treeningu ajal telerist meelepärast kanalit jälgida. Kokku on jõusaalis rohkem kui 60 erinevat treeningkohta.

Lisaks sellele saab harjutada ja ennast välja elada ka poksinurgas. Treeningu ajaks võite laenutada Polar pulsimõõtja, et jälgida oma südame tegevust ning sellest lähtuvalt koormust reguleerida.

Jõusaalis viibivatelt treeneritelt saab treeningu kohta ka nõu küsida.

Aeroobikasaal mahutab 20 inimest, seal toimuvad haaravad treeningud ja mitmesugused kursused. Sobivaid treeninguid näiteks Body, BoxMix, Yoga, LatinoDance, Stretching jne on nii naistele kui ka meestele, juhendajateks on oma ala parimad spetsialistid. Aeroobikasaalis toimub ka muid tunde näiteks tantsuõpetus või jooga jälgige klubi tunniplaani: [url=http://www.statusclub.ee/]http://www.statusclub.ee/[/url] !

Hoogne spinning pakub muule treeningule meeldivat vaheldust. See on tõhus rühmatund sisejalgratastel treeneri juhendamisel ja muusika saatel. Valida saab erineva pikkuse ja raskusastmega tundide vahel palume jälgida tunniplaani.

Klubi kaks squashiväljakut on USA standardile vastavad Respatex väljakud.

Tervise ja hea väljanägemise eest hoolitsevad veel massöörid ja kosmeetikud. Kehale ja näole saab päikesejume kiires, konditsioneeriga varustatud solaariumis.

Koormustest ja arvuti abil koostatud personaalne treeningprogramm garanteerivad Teile kui klubiliikmele just Teie isiklikest näitajatest ning võimetest lähtuva treeningu.

Status Club’i kliendile on meil varuks veel lapsehoidja teenused, Teie käsutuses on klubiruum, kus võib lugeda värskeid lehti-ajakirju, kuulata muusikat ja suhelda sõprade-tuttavatega. Kohvik pakub hõrgutavaid jooke ja kergeid eineid.

Meie juures saate harrastada tervislikke eluviise, tunda end hästi ja nautida elu!

Autor: Status Club