30. aprill 2009

Kuu klubi – My Fitness Tartu Lõunakeskus

Milleks tulla trenni? Enamus meist ei liiguta päeva jooksul piisavalt, et laadida oma keha värske energiaga ja tunda end oma kehas hästi. Seepärast on tähtis treenida vähemalt pool tundi iga päev.

Kui tahad, et sul jätkuks motivatsiooni ega tekiks tüdimust, pead leidma enda jaoks õige ala, hea treeneri ja sobiva graafiku.

Mida me selleks teeme?

Oleme kombineerinud enda elustiili Sinu tervise ja heaoluga, ning loonud neli fitnessi-klubi MyFitness Viru, MyFitness Rocca al Mare, My Fitness Tartu Lõunakeskus ja MyFitness Narva Fama. MyFitness ambitsiooniks on saada suurimaks ja parimaks fitnessketiks Baltikumis ning loodame läbi mitme klubi pakkuda veelgi paremaid ja mitmekülgsemaid sportimisvõimalusi.


Teame, et iga inimene on unikaalne, seega pakume läbinisti isiklikku lähenemist. Meie spordiklubide treenerid on oma ala pühendunud professionaalid, kelle entusiasm on nakkav.

Liida see kõik kokku, ja ole valmis muutma oma elu igaveseks!

MyFitness Tartu Lõunakeskuses ootavad Sind aeroobikatreenerid Inga Neissaar, Rica Varul, Kirsti Kuhi, Evelin Sepp, Jaanika Kaljuvee, Margit Rechlin.

Britta Alep, Kristina Gratsova, Elis Naumanis ja Juri Kagan. Treenida saab professionaalsete jõusaalitreenerite käe all- Taavi Truija ja Silvar Rückenberg.

Rühmtreeningutes pakume järgnevaid stiile: BodyPump, BodyBalance, Plates, SeljaEri, Bosu, Step, FatBurner, Functional Toning, Strip Dance, Dance Move, FitBox, TBA 45.

Meie eesmärk on pakkuda Sulle parimat fitnessielamust!

Autor: Rica Varul