7. september 2012

Pole Dance – uus mood fitnessi põlvkonnas

Pole Dance treeningtunnid koguvad jõudsalt populaarsust fitnesskeskustes üle maailma- Ameerikas Austraalias ning Euroopas, sest tegemist on igati uudse, paeluva ning lõbusa trendiga finessis. Mitmekülgsete harjutuste ja trikkide tegemine vormib Pole Dance harrastaja keha kadestusväärselt ilusaks ning painduvaks. See võimaldab tunda ennast ideaalses füüsilises vormis ning naiselikult seksika ning enesekindlana.

Pole Dance on suurepärane ja progressiivne kogum füüsilistest harjutustest, mis on mitmekesised ning koosnevad piiramatust hulgast erinevatest akrobaatilistest liigustustest. Seda tüüpi akrobaatikaga on võimelised hakkama saama isegi algajad esitades samas järjest kõrgemaid väljakutseid ka kogenud treenijatele ning tantsijatele.

Tänaseni peetakse nimetust Pole Dance peamiselt lihtlabaseks stripiklubi ettevõtmiseks, kus poolpaljad naisterahvad liigutavad ennast seksikalt muusika saatel, otsekohese ja ühemõttelise tantsukavaga, joobes meestele. Samas teadlikud ja kaasaegsed trendi-inimesed on juba kursis, et tänapäeval on Pole Dance´i näol tegemist laialt tunnustatud finesstreeninguga, mis on kasulik mitte ainult füüsilisest kui ka psühholoogilisest aspektist.

Pole Dance’i koormused on nii aeroobsed kui anaeroobsed, mis on ühtlasi ütlemata väärtuslik omadus – ühendada omavahel vastupidavust ning jõudu. Pole Dance treeningutes kasutatakse erinevaid tantsustiile, alates klassikalistest kuni kaasaegsete rütmideni välja (Balett, Dzass, Hip-hop, Rnb jne). Lisaks tugevadavad treeningutes teostatavad harjutused Teie lihaseid, arendavad koordinatsiooni, plastikat, parendavad elujõudu ning meeleolu.

Mida tuleb meeles pidada enne kui alustad Pole Dance treeningutega:
Trennipäeval ei ole soovituslik kasutada kreeme, õlisid ning ihupiima. kuna nende mjul kaob igasugune naha haakumisvõime postiga ning libisemine postil võib lõppeda vigastusega.

Seljas peab olema mugav treeningriietus, mis ei piira Sinu liigutusi harjutuste sooritamisel ning paljastab maksimaalselt Sinu käsi ning jalgu. Paljas nahk tagab parima haakumise postiga, tänu millele võid ohutult ja edukat süveneda harjutuse ja triki sooritamisele.
Hea kui saad kaasa võtta väikese rätiku, et sellega trenni käigus kuivatada käsi ning puhastada oma tansuposti.

[pilt=8021]

Pole Dance fitnessi peamised eelised:
Pole Dance ühenda endas mitmeid eeliseid Sinu tervise tugevdamisel ja keha täiustamisel.

1. Üldlihaste toonus – mitmed tänapäeva treeningud on suurepärased keha füüsilise vormi tugevdamisel, kuid Pole Dance on nendest sammu võrra ees, kuna teatud harjutuste puhul tuleb enamus vi lausa kogu keharaskust hoida ühel käel või siis kiirelt n-ö lennates muuta oma kehaasendit. Just tänu sellele tugevdavad Pole Dance treeningud lisaks välistele- ka sisemisi lihaseid ning toniseerivad reielihaseid.

2. Kalorite põletamine – Pole Dance 1h treeninguga saad põletada 300 – 500 kilokalorit. Otseloomulikult eeldab see, Sinu täielikku pühendumist kõikidele harjutustele ☺ Sel moel ei jää Pole Dance alla teistele aeroobsetele treeningutele.
Kui Sind on juba ära tüüdanud tavalised, rutiinseteks muutunud rühmatreeningud ning Sa soovid leida midagi rohkem-motiveerivat, energilist ja lõbusat, siis kahtlemata on Pole Dance treening õige valik!

3. Pole Dance aitab ületada stressi – nii nagu teisedki treeningud aitab ka Pole Dance kaasa Sinu organismil endorfiinide (õnne hormoonide) tootmisel. Endorfiinid aitavad Sul tunda ennast hästi, õnnelikuna ning energilisena.

4. Pole Dance treeningud parandavad rühti – kui veedad enamus oma ajast arvuti taga, siis on oht, et Sinu rüht võib meenutada pigem „lömastatud banaani“ ☺ Pole Dance treeningud aitavad Sul ajada selg taaskord ilusti sirgu. Regulaarsed venitusharjutused ning lihaste toniseerimine muudavad Su enesetunde oluliselt paremaks. Pärast 1 kuud järjepidevat treenimist ei tunne Sa ennast äragi!

5. Pole Dance on väga moodne ning kaasaegne treening! Kogu maailmas harrastavad Pole Dance’i naised ja isegi mehed. Ja pole ka ime- Pole Dance trenn on piiritu oma harjutuste ning trikkide poolest, andes võimaluse arendada oma oskusi ja vilumust veel ja veel.. Sa lihtsalt tantsid, sooritad põnevaid trikke, salened omandad ilusa ja trimmi vormitud keha ning naudid piiramatut energialaengut!

6. Pole Dance treeningutes leiad endale üsna kiiresti uusi sõpru ja tuttavaid. Meie kogemus näitab, et Pole Dance treeningus osalevad inimesed hoiavad kokku, toetavad teineteist ning jäävad suhtlema ka väljaspool treeninguid ☺ Omavahel vahetatakse informatsiooni Pole Dance uutest trikkidest, saadakse kokku, et katsetada uusi harjutusi ja elemente. Pole Dance’i harrastajad on tugev ja sõbralik grupp inimesi, kellel on lisaks kõigele muule üks ühine ja põnev huvi☺

7. Pole Dance on jõukohane kõigile. Parim viis kompleksidest vabanemisel! Visake eemale kõik omad hirmud ja eeldused. Vahet ei ole, palju Sa kaalud ning kui vana oled. Postitants on jõukohane kõigile. Siin puuduvad igasugused välistused, kuna postitantsuga saavad hakkama kõik, ja nii on. Seda enam – nii nagu aastad on ka meie kilod ajutised nähtused, mis muutuvad elu jooksul kas suuremaks või väiksemaks ☺ Seega, kui Sa seda tõeliset soovid, siis asu aga julgelt tegutsema!

Kuidas saaks alustada Pole Dance treeningutega, järelsõna:
Lihtsalt tule City Dance Studio’sse ning külasta Pole Dance treeningut. Usu, me näitame Sulle absuluutselt uut ning ainulaadset suunda kauni keha saavutamiseks. Ning kõik need positiivsed emotsioonid, mille osaliseks Sa saad ja koged treeningu vältel, ei unune iial! Me ei tea veel ühtegi, keda jätaks meie Pole Dance treening ükskõikseks! Tule proovi ja anna ise oma hinnang.

Autor: City Dance Studio