2. oktoober 2012

Supertoit – Kyäni Sunrise

Kyäni Sunrise on looduslik toode, mis aitab sul säilitada aktiivsust terve päeva jooksul. See on segu väärtuslikeimatest marjadest ja puuviljadest.

Alaska metsmustikas on üks võimsamatest antioksüdantide allikatest maailmas. Selle toime on 48% tugevam, kui tavalisel mustikal.

Kuna Alaska mustikas sisaldab märkimisväärses koguses asendamatuid toitaineid ja inimorganismis mittesünteesitavaid toitaineid – antioksüdante, antotsüaani (puna-sinine pigment), mangaani ja kiudaineid, siis peetakse neid marju supertoiduks.

Rikas vitamiinide B, C, E ja beetakaroteeni poolest.Tugevdab immuunsüsteemi, parandab silmanägemist, hea südamele, veresoonkonnale, lihastele, liigestele, nahale jpm.

Kui võtad igal hommikul 30 ml Kyäni Sunrise’i, lõikad kasu mitte ainult maitsvast Alaska metsmustikast, vaid lisaks ka järgnevast kümnest suurepärasest toiduainest: sordi ’Concord’ viinamari, vaarikas, mustikas, granaatõun, Aloe vera, noni, jõhvikas, hundimari (goji mari), viinamarjaseemned/viinamarjakoor ja mesilasõietolm.

Viinamarjad- nooruse hormoonid, tervendavad nahka, tugevdavad veresooni, head vereringele, südamele. Puhastavad seedetrakti, soodustavad ajutööd. Sisaldavad vit B3, B6, biotiini, kaaliumit, seleeni, tsinki jpm.

Vaarikad- sisaldavad väga palju C-vitamiini ja mangaani,millel on põletikuvastane toime. Lisaks palju antioksüdante,kiudaineid,mis hoiavad seedimise korras ja puhastavad organismi.

Mustikad- väga palju antioksüdante, mis pidurdavad vananemisprotsesse, parandavad mälu, parandavad silmanägemist, parim kõhurohi. Veresoonkonda tugevdav, verevarustust parandav, tasakaalustab veresuhkru taset. Palju C ja B vitamiine, mikroelemente.

Granaatõun- tugev antioksüdant, palju C ja B vitamiine, kaltsiumit, rauda, kaaliumit, tsinki, magneesiumit. Hea mõju südame veresoonkonna tööle, ajule, liigestele, kolesteroolile.

Aaloe vera- looduslik tervendaja. Tugevdab immuunsust, parandab seedimist, mürgituse vastane. Rikas A, C ja E vitamiinide poolest, palju aminohappeid. Mineraalidest-mangaan, tsink, vask, kroom, kaltsium, kaalium, raud jpm.

Noni- tugevdab imuunsüsteemi, annab energiat, väga hea mõju vereringele, rakkudele, südamele. Üle 150 tervendava aine. Palju karotenoide ja bioflavonoide, antioksüdante.

Jõhvikad- väga rikkalikult C-vitamiini, tugevdab immuunsüsteemi. Bakteritevastane toime, hea mõju südamele, külmetushaiguste vastane toime.

Goji marjad- palju aminohappeid, kiudaineid, omega-3 ja omega-6 rasvhappeid, 11 mineraali, 22 mikromineraali, 7 vitamiini, beetakaroteeni. Annab palju energiat, tugevdab nägemist. Tugevdab luustikku ja kogu organismi.

Mesilasõietolm- suurendab füüsilist vastupidavust, immuunsust, õietolmus on 250 erinevat ühendit. 29 mineraali, 20 aminohapet, kõiki vitamiine. Õietolm annab energiat, tugevdab südant, ravib kurnatust, pikendab eluiga jpm.

Üks pakike päevas on oma hinda väärt ja rohkemgi veel!

Saadaval Fitshopis:
[url=http://fitshop.fitness.ee/kyani/0/readmore/677/Ky%C3%A4ni%20Sunrise/]Kyäni Sunrise[/url]

Oled huvitatud Kyänist tõsisemalt?
Siis külasta veebilehte : [url=https://fitshop.kyani.net/r/eu/et/products]fitshop.kyani.net[/url]
Seotud artiklid:
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1418/supertoit-kyani-sunset]Supertoit – Kyäni Sunset[/url]

Autor: Veronika Otter