11. oktoober 2012

Supertoit – Kyäni Sunset

Kyäni Sunset- see on imeline kombinatsioon Alaska Lõheõlist ja tokotrienoolidest.

Kyäni Sunset on ainus turul saadaolev toode, milles on ühendatud E-vitamiini tõhusaima vormi-tokotrienooli ja oomega-3-rasvhapete tugevaim toime.

Oomega-3-rasvhapete ja tokotrienooli kombinatsioonil on sinu tervisele ja heaolule positiivne, väga mitmekülgne ja pikaajaline mõju.

Tokotrienoolid (E-vitamiini tõhusaim vorm) on pärit annatto taime seemnetest, mis kasvavad Kesk-ja Lõuna-Ameerika vihmametsades. Annatto taim on puhtaim tokotrienoolide allikas maa peal.

Tokotrienooli käsitlevad uuringud on tõestanud, et sellel on positiivne mõju rakkude tervisele. Samuti on täheldatud, et tokotrienool alandab kolesteroolitaset, hoiab veresuhkrusisalduse normi piires ja tugevdab südant, parandab vereringet, mõjub hästi nahale, parandab energiataset, tugevdab immuunsüsteemi ning on tugev antioksüdant.

Oomega-3-rasvhapete positiivne toime on juba ammu teada olnud. Kyäni Sunsetis sisalduvad oomega-3-rasvhapped pärinevad Metsikust Alaska Sockeye lõhest ja on teadaolevalt puhtaimad saadaolevad oomega-3-rasvhapped. Juba ainuüksi see muudab Kyäni Sunseti tõhusaks toidulisandiks.

Metsik Alaska Sockeye lõhe kasvab vabana antibiootikumidest, pestitsiididest ja teistest kahjulikest ainetest, mida leitakse kalakasvatustes kasvatatud lõhedest. Metsik Alaska Sockeye lõhe sisaldab astazantiini ja zeaksantiini, mis annab lõheõlile punase värvuse ja toimib kui superantioksüdant.

Omega-3 rasvhapped osalevad vere hüübimises, aitavad reguleerida vererõhku, on põletiku- vastase toimega, alandavad vere kolesteroolisisaldust. Omega-3 rasvhapped on üli olulised aju tervisele ja mälule, neid leidub meie keha iga raku membraanis, neid kasutatakse südame- ja veresoonkonnas, närvisüsteemis, imuunsüsteemis. Nad mõjuvad väga tervendavalt liigestele, naha tervisele ja juustele ning silmanägemisele.
sõõ
Proovi ja veendu ise selle toote suurepärastes omadustes!

Toodet ennast saad soetada [url=https://fitshop.kyani.net/r/eu/et/products]siit[/url]

Autor: Veronika Otter