16. märts 2013

Kroomi ja Cayenne kapslid – Suveks paremasse vormi!

Toidulisand Cayanne pipar + Kroom 2 sisaldab veresuhkru tasakaalu reguleerivale insuliinhormoonile vajalikku mikroelementi kroomi (kroompikolinaadina),

mis aitab vähendada magusaisu ja cayenne pipra kontsentreeritud ekstrakti, millel on oluline mõju rasvade põletamisele.

Cayenne’i pipar kiirendab ainevahetust, muutes vereringe ja toksiinide organismist väljutamise kiiremaks. Samuti on see suurepärane C-vitamiini allikas. Ta sisaldab aktiivset komponenti kapsaitsiini, mis kiirendab ainevahetusprotsesse, põletab rasvu, vähendab söögiisu ja näljatunnet. Vereringet mõjutades aitab ta verel jõuda kõigi keha kudedeni, mis on väga oluline organismi efektiivseks puhastamiseks ning toksiinide väljutamiseks.

Capsicumi ehk kapsaitsiini ekstrakt on üle 8 korra tugevam kuivatatud Cayenne’i pipra vastavast pulbrist. Tõhustab rasvade põletamist ja ainevahetust isegi 8-10% rohkem.

Preparaadi mõju põhineb kapsaitsiini võimele parandada kõikide siseelundite, näiteks maksa, sapi, kõhunäärme ja põrna tegevust ehk kiirendab olulisel määral ainevahetuse protsesse.

Kapsaitsiin vähendab ka liigset gaaside teket, tõhustab seedimist ning pärsib pärmseene ja kahjulike bakterite vohamist soolestikus. Lisaks on see tugev rakkude vananemist ja rakukahjustusi takistav antioksüdant.

Kroomi on vaja:
• veresuhkru taseme stabiliseerimiseks,
• rasvade,süsivesikute ja valkude ainevahetuseks,
• aminohapete transportimiseks,
• isu kontrollimiseks.
• aitab vähendada väsimust
• ensüümide sünteesiks

Uuringud on näidanud, et mõjuvaim on kroompikolinaat, mis on kroomi bioloogiliselt aktiivne vorm. On avastatud, et kroompikolinaadiga imendub rakkudesse rohkem insuliini kui teiste kroomi vormidega, see hoiab veresuhkru ühtlasel tasemel ja pärsib magusaisu.

Kroompikolinaadil on suurepärane toime eriti dieedi ajal. Kuigi kroom pole mingi imemineraal, on tema puudumine suur probleem ning kroomi lisades võib saavutada suurepäraseid tulemusi.

Kroomi puudumine viib rasvumise, väsimuse, suhkruhaiguse ning südamehaigusteni. Kulturistidel on veel üks faktor, mis kroomi kulutab- treening. Need, kes tahavad suurendada oma jõunäitajaid ning lisada lihasmassi, peaksid olema eriti hoolsad oma kroomivajaduse suhtes. Kulturistidele peaks ta olema lausa kohustuslik mineraal!

Kasutamine: 1 kapsel koos söögikorraga.

Saadaval FitShopis: [url=http://fitshop.fitness.ee/loodustooted/0/readmore/649/]Biosorin Kromi 2 + Cayanne[/url]

Autor: Veronika Otter