23. juuli 2013

Luomu proteiini – ökoloogiline piimavalk

Sportlife’i Luomu Proteiini eripäraks võrreldes teiste proteiinipulbritega on tema päritolu – see on täiesti ökoloogiliselt toodetud piimavalgu pulber.

Luomu ehk mahepõllumajandus on jätkusuutlik toiduainete tootmine. Põllupidajad ja tootjad kasutavad loodust ennast ära taimi ja loomi kasvatades. Maheloomi toidetakse orgaanilise söödaga, mis on liigi loomulik toit. Sööt on enamuses toodetud ökoloogiliselt. GMO-d ehk Geneetiliselt muundatud organismi (bakter, taim, loom), kelle pärilikkuse ainet (DNA-d) on geenitehnoloogilisi võtteid kasutades kunstlikult muudetud, sisaldav sööt on mahepõllumajanduses täiesti keelatud.

Luomu Proteiini-tootel on väga kõrge valgusisaldus – 85%, toode on GMO-vaba ja ei sisalda ühtegi lisaainet. Piimaproteiinipulber sisaldab rikkalikult lihaste tugevnemiseks, taastumiseks ja kasvuks vajalikke BCAA-aminohappeid ja glutamiini, samuti ideaalset aminohappelist koostis. Toode sisaldab rikkalikult kasulikke piima mineraalaineid, nagu kaltsium, magneesium, fosfor, kaalium, naatrium.

Luomu Proteiini on väga hea tarbida dieeti pidades või kui piiratakse süsivesikuid, sest piimapõhised valgud imenduvad aeglaselt, soodustavad kaalulangetamist ja kaitsevad lihasmassi kaotuse eest kalorite piiramise ajal. Luomu Proteiini lahustub kergesti vees ja piimas ning on neutraalse maitsega. Toodet võib samuti lisada kamale, jäätisekokteilile või smuutidesse valgusisalduse suurendamiseks.

Kellele?
Lisavalguks harrastus- ja tippsportlastele, samuti toidumenüü valkudega täiendamiseks.

Koostis:
Orgaaniline piimavalgu isolaat

Kasutamine:
Sega 30 g (u 1 dl / 3-4 spl) pulbrit 1-3 korda päevas 2-3 dl vee, keefiri,piima või mahlaga.

Saadaval FitShopis: [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/2/readmore/973/Luomo%20proteiin/]Luomo proteiin[/url]

Autor: Veronika Otter