23. oktoober 2013

FAST Protein Pudding – maitsev valguallikas Sinu menüüs

Pudding sobib imehästi nii magustoiduks kui ka vahepala valguallikaks, see on vahelduse mõttes heaks alternatiiviks tavalistele valgupulbritele.

Pudding on rohkesti kvaliteetset piimavalku sisaldav madala suhkrusisaldusega pudingupulber. Sisaldab ka seedimist soodustavat ja täiskõhutunnet tekitavat kiudainet inuliini.

Üks portsion (30g) sisaldab keskmiselt 23g valku, 0,9-1.5g süsivesikuid, 0,2-0,5g rasva ja 3,3-4g kiudaineid!

Puddingi koostisest enamuse moodustavad lihastele vajalik piimavalk ja kiudained. Madala süsivesikute sisalduse tõttu ei tõsta liigselt vere suhkrusisaldust, aitab hoida stabiilset veresuhkrutaset. Hõrku valgurikast pudingut on lihtne ja kiire valmistada – segades pulbri külma piimaga ja lastes segul mõned minutid pakseneda.

Pudding sobib kõikidele aktiivsetele inimestele lisavalguks, päevase valgukoguse kättemisaamiseks või magusaisu rahuldamiseks. Hea alternatiiv suhkrurikkale jogurtile, milles on küll vähe rasvu aga kõrge süsivesikusisaldus ja samas väga madal valgusisaldus. Pudding on tervislik maiustus kõigile tervisest ja figuurist lugu pidavatele inimestele.
Valida saab väga mitmekesiste maitsete vahel- karamell, tume šokolaad, valge šokolaad-maasika, piparmünt-šokolaad, mustikas-vanilje.

Kasutamine:

Sega 1 dl (30g) pulbrit 1,5 – 3 dl piima, keefiri või maitsestamata jogurtiga šeikeris. Kalla segu serveerimisnõusse ning lase enne söömist seista külmikus 5-10 min. Maitseelamuse mitmekesistamiseks võid lisada kaerahelbeid, värskeid marju, seemneid, pähkleid või kaneeli.

Koostis:

Karamell: kaltsiumkaseinaat (piimast), inuliin, aroom, magusaine (sukraloos).
Šokolaad: kaltsiumkaseinaat (piimast), inuliin, kakaopulber, aroom, emulgaatoraine (sojaletsitiin), magusaine (sukraloos).
Valge šokolaad: kaltsiumkaseinaat (piimast), inuliin, aroom, emulgaatoraine (sojaletsitiin), paakumisvastane aine (ränidioksiid), magusaine (sukraloos).
Piparmünt-šokolaad: kaltsiumkaseinaat (piimast), inuliin, kakaopulber, aroom, emulgaatoraine (sojaletsitiin), magusaine (sukraloos).
Maasikas-valge šokolaad: Kaltsiumkaseinaat*, inuliin, aroom, värvained (punapeedi pulber), magusaine (sukraloos), paakumisvastane aine (ränioksiid).
Vanilje-mustikas: Kaltsiumkaseinaat*, inuliinm aroom, värvained (punapeedi pulber, antotsüaniinid), magusaine (sukraloos) *Piimast.

Saadaval FitShopis: [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/847/]Protein Pudding[/url] ja hästivarustatud [url=http://www.fitness.ee/kaupmeeste-nimekiri]toidulisandite müügipunktides[/url].

Autor: Veronika Otter