3. veebruar 2014

Les Millsi SMARTBAR™ muudab BODYPUMP®-i ja GRIT™-i treeningud tõhusamaks

Uue kangi, lukustusmehhanismi ja ketasraskuste kavandamise lähtekohaks oli leida lahendus kiirendamaks raskuste vahetamist, mis on eriti algajatele tihtilugu pisut keerukas.

Tootearendustöö eesmärk oli ka luua ergonoomiline käepide, mis võimaldaks suurte ketasraskustega treenimist sõltumata käe suurusest. Uus treeningvahendite komplekt sai nimeks SMARTBAR™ ja see toodi turule umbes aasta tagasi. Põhjamaades on SMARTBAR™-id kasutusel rohkem kui 70 spordiklubis. Alates eelmise aasta detsembrist on SMARTBAR™-id kasutuses ka Eestis, spordiklubis Reval-Sport.

Esimese spordiklubina Eestis soetas endale uued SMARTBAR™-id spordiklubi Reval-Sport. Praeguseks on uued kangid spordiklubis kasutusel olnud juba ca kaks kuud. Uurisime, kuidas on uute kangidega rahul spordiklubi kliendid ja instruktorid. Küsimustele vastab Reval-Spordi BODYPUMP®-i instruktor Siim Kelner.

Reval-Spordis on SMARTBAR™-id kasutusel olnud nüüd ca kaks kuud. Millise mulje on uued kangid sulle jätnud?

Uued kangid on väga mugavad ja stiilse väljanägemisega. Kuna tegu on spetsiaalselt BODYPUMP®-i jaoks välja töötatud kangiga, on treeningtunnid mugavamad ja efektiivsemad.

[pilt=10061][pilt=10062]

Mis on sinu jaoks olulisemad erinevused SMARTBAR™-ide ja vanade kangide vahel?

SMARTBAR™-id on tugeva konstruktsiooniga. Kangid kannatavad ka suurt raskust ega väändu. Kõige suuremaks eeliseks on kangi lukustussüsteem. Ketaste vahetamine on äärmiselt mugav ja kiire, mistõttu on vajadusel ka loo keskel võimalik kettaid juurde panna või maha võtta.

Ka ketaste enda ehitus on tänu spetsiaalsele käepidemele muudetud väga mugavaks. Kuna BODYPUMP® ei eelda hantlite kasutust, oli varem oli ainult kettaid kasutades suhteliselt ebamugav kettast kinni hoida; nüüd on see mugav ja saab keskenduda puhtalt harjutusele. Tugev haare suurendab motoorsete ühikute töölerakendamist kätes ning treeninguefekt on tunduvalt parem.
Samuti, erinevalt tavakangidest, pöörlevad kettad koos lukkudega ümber oma telje, mistõttu on tunduvalt mugavam sooritada erinevaid funktsionaalseid harjutusi, näiteks rinnalevõttu.

[pilt=10063]

Kuidas on teie kliendid võtnud omaks uued kangid? Milline on tagasiside?

Kangid on vastu võetud hästi. Selge see, et mõni klient alguses veidi pelgas, kuna kangi mehhanism on uudne ja harjumatu, kuid nüüdseks seda probleemi enam ei ole ja kangid leiavad täieulatuslikku kasutust.

Tutvustav video: [url=http://www.youtube.com/watch?v=n57KXj9ZO-Q]Les Mills SMARTBAR™[/url]

Lisainfo SMARTBAR™-ide kohta telefonilt 5567 9770 või e-maili kaudu [mail=allar@lesmills.net]allar@lesmills.net[/mail].

Autor: Les Mills Nordic AB