7. september 2014

Walden Farms kalorivaba vaarikamoos, ideaalne proteiini-pannkookidega!

Paljud magustoidud on kõrge kaloraažiga ning sisaldavad palju süsivesikuid ja rasva. Walden Farmsi toodetes ei ole kaloreid, rasva, süsivesikuid, gluteeni ega suhkrut!

Tavalised moosid ja marmelaadid sisaldavad keskmiselt 60 g suhkrut 100g kohta, olles tõelised kaloripommid ja tõstes ülikiiresti meie vere suhkrutaset, mis pole üldse tervislik. Liigne suhkur ladestub kehas rasvana, koormab kõiki organeid, kahjustab hormonaalsüsteemi, aitab kaasa diabeedi tekkele, tekitab ülekaalu.

Walden Farmsi vaarika moos on nagu marmelaad, millega võib asendada oma toidud tavalise suhkrurohke moosi asemel.

Kellele?

Toode sobib hästi inimestele, kes soovivad piirata oma kaloraaži, kuid nautida samas maitsvaid toite!Võib kasutada pannkookide peal,maitsestamata jogurtiga,keefiriga,putrude

Koostis:

Kolmekordse filtriga puhastatud vesi, vaarika maitseaine, looduslikud maitseained, sukraloos, sidrunhape, tselluloosgeel, punase kapsa värvaine, ksantaankumm, naatriumbensoaat.

Walden Farms vaarikamoos [url=http://fitshop.fitness.ee/kalorivabad_kastmed/1/readmore/1115/Vaarika-marmelaad/]müügil FitShoppides[/url] ja Solaris Toidupoes!

[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1583/protein-pancake-mix-tervislik-alternatiiv-pannkoogisopradele-]Proovi kindlasti proteiinipannkookidega![/url]

Autor: Veronika Otter