30. september 2014

Steviaga maitsestatud vadakuvalk Hera80 All Natural

Hera 80 All Natural on vadaku valgupulber, mis sisaldab kõrge kvaliteediga piimavalke ning on täiesti vaba kunstlikest aroomi-, maitse- ja värvainetest.

Hera 80 on ideaalne lisavalguallikas sportlastele, kulturistidele ning tervisesportlastele, aidates kiirendada taastumist rasketest treeningutest. Vadakuvalk aitab kaasa nii lihasmassi kasvule kui ka selle säilitamisele. Hera80 on väga kaltsiumirikas, sisaldab aminohappeid ja glutamiini, mis on kasulikud lihastele ning koos valkudega aitavad toetada tervet luustikku.

Kaltsiumit on inimese organismis tarvis struktuursete funktsioonide täitmiseks, kudede ainevahetuses.

Kaltsium kindlustab veresoonte seinte normaalse läbilaskvuse aidates toitainetel läbida rakuseinu. Samuti on kaltsium väga oluline lihaste normaalse töö tagamiseks ning kesknärvisüsteemi, lihaste ärrituvuse normaliseerimiseks ja närviimpulsside edasikandumiseks.

Looduslikult maitsestatud Hera80 All Natural’i on võimalik segada peaaegu mis tahes joogiga. Samuti võib seda segada putrudesse, lisada keefirile, smuutile või jogurtile, et muuta toitumine valgurikkamaks. Toode ei sisalda suhkrut, on väga madala glükeemilise indeksiga tänu selles kasutatavale looduslikule steviale ja seetõttu hoiab stabiilsena vere suhkrusisalduse.

Kasutamine: 30 g pulbrit segada paarisaja milliliitri vee, mahla, jogurti, keefiri või piimaga, tarbida 1-3 korda päevas. 1 dl pulbrit kaalub 35 g. Treeningjärgse taastusjoogina kasutades segada [url=http://fitshop.fitness.ee/energia/0/readmore/59/]Dextro[/url] või [url=http://fitshop.fitness.ee/naturaalsed_lisandid/0/readmore/63/]Malto6[/url]-ga.

Koostis: vadakuvalgukonsentraat*, looduslik maitseaine, magustaja (stevia). Sisaldab sojat (sojaletsitiini).
*Piimast.

[url=http://fitshop.fitness.ee/naturaalsed_lisandid/0/readmore/1124/]
Hera80 All Natural saadaval FitShoppides ja hästivarustatud toidupoodides.[/url]

Autor: Veronika Otter