13. november 2014

Laktoosi- ja gluteenivaba valgupulber Rice80

Rice 80

See on eritoit suurenenud valguvajaduse katmiseks, eriti kõigile neile, kellel on laktoosi või gluteeni talumatus ning taimetoitlastele.

Rice80 on looduslik laktoosi ja gluteenivaba riisivalk, mis sobib kõikidele, kes otsivad neutraalse maitsega kvaliteetset taimset valku. Riisivalk ei sisalda allergeene, mille tõttu sobib suurepäraselt ka allergikutele. Nagu nimigi ütleb, sisaldab Rice80 80% valku, see on väga kõrge valgukonsentratsiooniga, mis soodustab lihasmassi kasvu ja lihaste säilimist. Riis sisaldab B-grupi vitamiine, rikkalikult magneesiumit, fosforit, kaaliumit ja seleeni. Aminohapetest on riis väga rikas glutamiinhappe, aspartaamhappe ja arginiini poolest. Lisaks sisaldab riis ka asendamatuid aminohappeid- leutsiini, valiini, isoleutsiini, fenüülalaniini.

Rice80 sobib ideaalselt taimetoitlastele, seda saab kasutada näiteks smuutides ja taastusjookides lisavalguallikana. Lahustub kergesti kõikides vedelikes ning imendub hästi.

1 dl pulbrit (40 g) segada 4-5 dl vee, piima, jogurti või keefiriga. Tarvitada 1-3 korda päevas vastavalt vajadusele. Pulbrit võib segada ka mahla või mandlipiimaga, maitseks võib lisada ka kakaod.

Rice80 saadaval FitShoppides ja Südameapteekides: [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/1050/]Rice80 (FAST)[/url]

Autor: Veronika Otter