25. detsember 2014

Eestis toodetud. ICONFIT toidukorra asendajad

Eestis toodetud ICONFIT toidukorra asendajad on maitsvad kokteilisegud, mis segatakse ~200ml veega ja täidavad kõhu tundideks.

Igas kokteilis on kõik vajalikud vitamiinid, mineraalid ja kiudained ning väga madal kalorite arv – vaid 145kcal.

Need piimakokteili sarnased joogid töötavad keha loomuliku protsessi põhimõttel mida nimetatakse ketoosiks. Ketoos tähendab, et kui su keha ei saa piisavalt süsivesikuid, mida energiana kasutada, siis hakkab ta põletama energia saamiseks rasvasid. Selle tulemuseks on rasvkoe vähenemine ja kaalulangus. Samas ei kaota sa selle protsessi käigus oma lihasmassi nagu juhtub paljude teiste dieetidega – ketoos toitub rasvast. Seetõttu on oluline hoida oma süsivesikute tase madal, aga mitte loobuda rasvadest, selline kooslus hoiab võimalikult madalal insuliinitaseme, mis on eeldus ketoosi tekkeks.

ICONFIT toidukorra asendajad on loodud toitumisteadlaste poolt andmaks vähe süsivesikuid ja rasva ning samas toetama toitumist vajalike valkude, vitamiinide ja kiudainetega. Kui sa tarbid vajalikust rohkem süsivesikuid, siis keha ei suuda neid ära kasutada ja üleliigsed süsivesikud ladestuvad rasvaks. Nüüd on sul lihtne võimalus oma elu muuta ICONFIT maitsvate kokteilidega. ICONFIT retseptid on hoolikalt loodud koostöös Eesti ülikoolide teadlastega nii vajalike toitainete, mineraalide , vitamiinide kui ka meeldivate maitsete osas.
Parimate tulemuste saavutamiseks lisa oma päevakavasse kindlasti ka füüsiline liikumine ja/või trenn.

Toidukorra asendaja koosneb kooritud piima pulbrist(lõssipulber), fruktoosist, soja proteiinist, vadakuvalgu isolaadist, kiudainetest, vitamiinikompleksist- Vit A, C, E, D, B-kompleks.

Kuidas tarbida

Sega üks 37g portsjon kokteili pulbersegu umbes 200ml veega šeikeris, raputa kuni ühtlase lahustumiseni ning tarbi koheselt. ICONFIT kokteilid ei ole mõeldud täielikuks tavatoidu asendamiseks, seega jäta oma menüüsse kindlasti tervislik lõuna ja õhtusöök. Tooted ei sobi rasedatele ja alla 16 aastastele lastele.

ICONFIT toidukorra asendajate nädalane programm müügil FitShopis: [url=http://fitshop.fitness.ee/burnerid/0/readmore/1166/]Dieetkokteilide Nädalane Programm[/url]
Vaata ka teisi ICONFIT tooteid: [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/iconfit/]ICONFIT[/url]

Autor: Veronika Otter