10. august 2015

TOIDUBLOGI: Sportlaste trühvlid ”trüfitid”

Trüfitid sobivad suurepäraselt igale salenejale ja tervislikust toitumisest lugupidavale inimesele. Need on vähese kaloraažiga maitsvad maiuspalad, mis leevendavad kiiresti magusaisu, ent samas on ka tervislikud.

Banaanimaitselise trüfiti koostis:

200g Philadelphia light toorjuustu
10g [url= http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1012/]banaani-vaniljemaitselist HERA80[/url]

Šokolaadimaitselise trüfiti koostis:
200g Philadelphia light toorjuustu
10g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1201/]CocoVi toorkakaopulbrit[/url]
10g mett

Šokolaadiglasuuri koostis:
50g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1202/]CocoVi kakaovõid[/url]
20g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1200/]CocoVi toorkakaopulbrit[/url]
5g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/545/]CocoVi Lucuma pulbrit[/url]
10g mett
20g purustatud mandleid

Garneeringuks on kasutatud[url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/hula/] HULA puuvilja- ja pähklisegusid[/url]!

[pilt= 12193]

Banaanimaitseliste trüfitite valmistamine:
Aseta kaussi 200g Philadelphia light toorjuust ning lisa 10g[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1012/] banaani-vaniljemaitselist HERA80[/url] valgupulbrit ja sega seni, kuni segu muutub ühtlaseks kreemjaks massiks ning tõsta segu külmkappi tahenema. Seejärel vormi segust väikesed pallikesed ja aseta need mõneks ajaks tagasi külmkappi. Kasta iga trüfit sulašokolaadi sisse ja tõsta tahenema fooliumiga kaetud taldrikule. Soovi korral kaunista erinevate pähklite või puuviljadega. Hoia serveerimiseni jahedas.

Šokolaadimaitseliste trüfitite valmistamine:
Aseta kaussi Philadelphia light toorjuust, 10g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1201/ ]CocoVi toorkakaopulbrit[/url] ja magusa maitse lisamiseks 10g mett. Sega segu ühtlaseks kreemjaks massiks ning tõsta segu külmkappi tahenema. Seejärel vormi segust väikesed pallikesed ja aseta need mõneks ajaks tagasi külmkappi. Kasta iga trüfit sulašokolaadi sisse ja tõsta tahenema fooliumiga kaetud taldrikule. Soovi korral kaunista erinevate pähklite või puuviljadega. Hoia serveerimiseni jahedas.

Šokolaadi valmistamine:
Sulata veevannil olevas kausis 50g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1202/]CocoVi kakaovõid[/url] ning lisa 20g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1200/]CocoVi toorkakaopulbrit[/url]. Lisa segule 5g [url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/545/]CocoVi Lucuma pulbrit[/url], 10g mett ning soovi korral 20g purustatud mandleid. Lase segul ühtlaseks massiks sulada.

[url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/545/]Lucuma pulbril[/url] on puuviljane kreemine maitse, mistõttu sobib pulber suurepäraselt küpsetistesse või segamiseks smuutide ja putrude hulka. 1 spl lucuma pulbrit koos hommikupudruga tõstab organismis lihtsal ja mugaval viisil väärtuslike toitainete hulka. Lucuma võiks kindlasti kuuluda tooršokolaadi koostisesse, sest nende maitsed sobivad ideaalselt kokku.

[url= http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1012/]HERA80[/url] on kvaliteetset piima vadakuvalku sisaldav valgupulber sportlastele, tervisesportlastele ning oma tervisest hoolivatele inimestele. HERA80 sisaldab rikkalikult kaltsiumi, mis toetab lihaste toimimist ning koos valguga aitab säilitada luustiku tugevana.

100g banaanimaitselised trüfitid sisaldavad:
Kaloreid: 228,9Kcal
Rasva: 15,8g
Valku: 13,1g
Süsivesikuid: 7,1g
Kiudaineid: 1,9g

100g šokolaadimaitselised trüfitid sisaldavad:
Kaloreid: 236,8Kcal
Rasva: 16,5g
Valku: 10,27g
Süsivesikuid: 9,6g
Kiudaineid: 3,3g

[url=http://fitshop.fitness.ee/]Fitshop[/url] – Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: Heddy&Getter