17. oktoober 2016

TOIDUBLOGI – Proteiini pitsapõhi

KOOSTISOSAD:
[url=http://goo.gl/udra0k]Valgupulber Hera80 (FAST)[/url] maitsestamata 30g
[url=http://goo.gl/ASIaHC]Hernevalk (CocoVi)[/url] 10g
Täisterakaerahelbed 30 g
Munavalge 130g
Sool / Pitsamaitseaine
[url=http://goo.gl/xJqSfO]Kookosõli (CocoVi)[/url]

VALMISTAMINE:
1. Kasutades nuimiksrit või köögikombaini, sega kõik koostisosad läbi. Konsistents peab jääma pannkoogitaigna laadne.
2. Aja pann kuumaks ja pane pannile 3g kookosõli. Vala 1/2 segust pannile ja keera kuumus poole väiksemaks.
3. Prae pitsapõhja mõlemalt poolt.
4. Pane pitsapõhi ahjuplaadile ja lisa pitsakatted. Alusta tomatipastast jne…
5. Aseta pitsa ahju ja küpseta 10-15 minutit. Head isu!

TOITEVÄÄRTUS:
Segust saab 2 pitsapõhja. Ühe pitsapõhja toiteväärtus on järgmine
190 KCal
5 Rasv
24 Valk
9 Süsivesik
2 Kiudaine

[pilt=13210]
[pilt=13209]
[pilt=13208]

Autor: Peep Reinart