Retseptid

TOIDUBLOGI: Gluteenivaba pitsapõhi

Pitsapõhi, mis koosneb bataadist ja maisijahust.

Retseptid  |   |  tekst:  |  fotod:  |  Kommenteeri

KOOSTISOSAD:
Bataat 500g
Maisijahu 30g
Munavalge 80g
Sool/ Pipar/ Itaalia maitseaine
Ghee 5 g

VALMISTAMINE:
1. Keeda bataat pehmeks. Sega omavahel maisijahu, munavalged, bataat ja maitseained. Kasuta segamiseks saumiksrit.
2. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja vormi sobiva kujuga pitsapõhjad. Pintselda Ghee-ga.
3. Küpseta 190 kraadi juures 30 minutit (kuni pealispind muutub krõbedaks).
4. Keera pitsapõhjad ettevaatlikult ümber, pintselda ghee-ga ja küpseta täiendavad 15 min.
5. Vali omalt poolt soovitud pitsakate ja küpseta juustu sulamiseni.

TOITEVÄÄRTUS (2 õhukest pitsaõhja):
Kaloreid: 610
Rasva : 5
Valku : 18
Süsivesikuid: 120
Kiudaineid : 16


Fitness.ee avaldatud teksti-, foto- ja videomaterjalide kopeerimine on lubatud ainult Robocop OÜ kirjalikul loal. Materjalide loata kasutamise eest esitatakse arve. Loa saamiseks palume pöörduda: toimetus@fitness.ee

 

PORGANDITOIDUD: Paleo ja toorvegan piparkoogid

Retseptid | 

Kogus: 1 päts Koostisained * 300 g kivideta datleid * 150 g indiapähklivõid * 2½ spl kookosjahu * 2 spl Rawsom…


PORGANDITOIDUD: Vegan piparkoogi proteiinipuder

Retseptid | 

Kahele Vaja läheb: * 100 g kaerahelbeid * kaerapiima * 5 spl kookoskoort (soovi korral) * 10 g…


PORGANDITOIDUD: NOT-ella (ehk vale-Nutella) hommikupuder

Retseptid | 

Kogus: Ühele Koostisained * 240 ml Alpro šokolaadimaitselist soja- või mandlipiima * 125 ml täisterakaerahelbeid * 30 g…