13. märts 2017

TOIDUBLOGI – Soolakaramelli toorjuustukook

KOOSTISOSAD:
Toorjuust fitline (EXQUIZA) 0,2% – 400g
Muna – 2tk
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1741/#utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=13.03Pudix%20toidublog]Pudix[/url] (Karamell) – 400g
[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/394/#utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=13.03%20WPCtoidublog]Whey Protein Complex[/url] (Soolakaramell) – 50g
[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1688/#utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=13.03%20Carbkilla%20toidublog]Grenade CarbKilla[/url] (Caramel Chaos) – 60g
Sool

VALMISTAMINE:
1. Eelkuumuta ahi 160 kraadini.
2. Lõika valgubatoon väikesteks tükkideks ja jaga kaheks.
3. Seda omavahel kõik koostisosad ja vala küpsetuspaberiga voodertatud koogivormi.
4. Küpseta 160 kraadi juures 30-35 minutit,
5. Tõsta kook välja ja aseta ülejäänud valgubatooni tükid koogi peale.
6. Keera ahju kuumus 100 kraadi peale ja küpseta veel 50 minutit.
7. Lase koogil jahtuda, kata toidukilega ja lase külmikus 24h taheneda.

TOITEVÄÄRTUS 100g:
148 KCAL
3.3 Rasv
18.2 Valk
6.5 Süsivesik
0.8 Kiudained

[pilt=13589]
[pilt=13586]
[pilt=13587]
[pilt=13588]

Autor: Peep Reinart