18. detsember 2017

TOIDUBLOGI: Krõbe gluteenivaba valgumüsli

KOOSTISOSAD:
Munavalge 90g
Kaerahelbed (gluteenivabad) 80g
Datlid (tükeldatud) 25g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1181/Kookosõli-Extra-Virgin-1000ml-/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidub%2018.12%20kookos]Kookosõli (CocoVi)[/url] 15g
Mesi 20g
[url=http://fitshop.fitness.ee/vegan/0/readmore/1588/Hernevalk/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidub%2018.12%20herne]Hernevalk (CocoVi[/url]) 40g
Kaneel 1tl
Piim 180ml

VALMISTAMINE:
1. Sega kõik koostisosad ja laota ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Küpseta kihti 200 kraadi juures seni, kuni pealispind muutub pruunikaks.
3. Võta ahjuplaat ahjust ja purusta kiht väikesteks tükkideks.
3. Küpseta täiendavad 10minutit, et saada eriti krõbe müsli.

TOITEVÄÄRTUS kogu retsept:
835 Kcal
30 Rasv
55 Valk
85 Süsivesik
10 Kiudained

[pilt=14048]
[pilt=14047]

Autor: Fitness.ee