8. jaanuar 2018

TOIDUBLOGI: Kookose-Ananassi batoonid kollageenvalguga

KOOSTISOSAD: 6 batooni
Mesi 15g
Vanilje ekstrakt 1tl
Sool 1/4 tl
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1181/Kookosõli-Extra-Virgin-1000ml-/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidub%2008.01.18%20kookos]Kookosõli (CocoVi)[/url] 125g
[url=http://fitshop.fitness.ee/liigestele/0/readmore/99/Gelenk-Nahrung/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=toidub%2008.01.18%20gelenk]Gelenk Nahrung[/url] (Ananass) 50g

VALMISTAMINE:
1. Sega omavahel vedelamapoolne kookosõli ja kõik ülejäänud koostisosad.
2. Vooderda kõrgemate servadega anum küpsetuspaberiga ja määri eelnevalt segatud segu anumale laiali.
3. Tõsta anum 30 minutiks külmikusse.
4. Lõike sobiva suurusega tükida ja naudi
5. Säilita külmikus!

TOITEVÄÄRTUS: 1 batoon
175 Kcal
20 Rasv
6 Valk
2.5 Süsivesik

[pilt=14068]
[pilt=14067]

Autor: Fitness.ee