5. aprill 2018

Taastu nagu ei kunagi varem

[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1610/]Vadakuvalgu isolaat[/url]
Vadakuvalgu isolaat (WPI) on kõrge bioväärtusega valguallikas, millel on väga hea aminohapete profiil. Vadakuvalgu isolaadil on väga kiire imendumiskiirus võrreldes tavalise vadakuvalgu kontsentraadiga. See tähendab seda, et valk lagundatakse maos aminohapeteks väga kiiresti vallandades vereringesse korraga suurel hulgal aminohappeid, mis siis koheselt treeningust kurnatud lihaseid taastama hakkavad.
[pilt=14200]

[url=http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/1594/]Kreatiin [/url]
Kreatiin võimendab energia transporti lihastesse andes lihastele suurema võimekuse – rohkem jõudu, kiirust, plahvatuslikkust ja vastupidavust. Kreatiin aitab treenijatel saavutada parema lihassoorituse tänu kreatiini võimele transportida rohkem ATP-d lihastesse.
[pilt=14199]

[url=http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/readmore/47/]BCAA[/url]
Soodustab kiirendatud taastumist, vähendab trennijärgset lihasvalu ja kurnatust! Stimuleerib valgusünteesi (lihaskasvu).
BCAA on antikataboolne = aitab võidelda lihaskao vastu dieedi ja treeningu ajal!
[pilt=14198]

[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/106/]Vitamiini & Mineraalainete kompleks[/url]
Spetsiaalselt koostatud lisand tagab kehale hädavajalikud mikroelemendid, mis korrigeerivad toitumisest tulenevaid puudujääke ning naturaalsed bioaktiivsed ained reguleerivad keha taastumisprotsesse ning parandavad konditsiooni ja elujõulisust.
[pilt=14197]

[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/85/]Omega3[/url]
Omega-3 kalaõlil on lugematul hulgal positiivseid mõjusid tervisele ja keha normaalsele funktsioneerimisele. Omega-3 parandab südame, veresoonkonna, naha, silmade tervist, lisaks tõstab kognitiivseid võimeid ning parandab mälutööd. Omega-3 on põletikuvastane, soodustab taastumist ning keha paranemist. Aitab kaasa rasvapõletusele ning liigeste normaalsele arengule ja taastumisele.
[pilt=14196]

Autor: Fitness.ee