27. juuni 2018

TOIDULOGI: Šokolaadi-avokaadokook

KOOSTISOSAD:
125 g india pähkleid
250 g kookoshelbeid
Täidis:
300g küpset avokaadot
200 g pehmeid kuivatatud datleid
[url=http://fitshop.fitness.ee/vegan/0/readmore/1201/Toorkakaopulber-500g/]25 g toorkakaod (CocoVi)[/url]
100 g kookoskoort
120g banaan

VALMISTAMINE:
1. Püreesta india pähklid peaaegu võiks
2. Pane pähklimass kaussi koos kookoshelvestega ning püreesta saumikseriga kõik ühtlaseks võiseks seguks. Jaga mass silma järgi kolmeks.
3. Püreesta täidiseained ühtlaseks šokolaadimassiks, jaga silma järgi kolmeks.
4. Suru kolmandik pähkli-kookosesegust kandilisse küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (u 20×20 cm). Laota sellele kolmandik šokolaadikreemist.
5. Raputa peale järgmine kolmandik kookosesegust, siis šokolaadisegu, siis kookosesegu ja lõpetuseks ülejäänud šokolaadisegu.

TOITEVÄÄRTUS 100g:
360 Kcal
24 Rasv
5.5 Valk
30 Süsivesik
8 Kiudained

[pilt=14329]

Autor: Fitness.ee