28. juuni 2018

ZMA – oluline ja vajalik aktiivsele treenijale

Tsingil ning Magneesiumil on mitmeid kasulikke funktsioone organismis ning selle toimimisel. Magneesium annab oma panuse elektrolüütide tasakaalule, lihaste ning luude hoidmisele tervena, närvisüsteemi – ja lihaste korrapärasele toimimisele, korrapärasele valgusünteesile, füsioloogilisele funktsioonile ning väsimustunde vähendamisele.

Tsink annab oma panuse immuunsüsteemi korrapärasele toimimisele, makrotoitainete metabolismile ning nägemise, naha/juuste/küünte ning luude säilitamisele tervena. Samuti annab see oma panuse kognitiivsele funktsioonile ning aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.

Vitamiin B6 lisab aga veelgi kasutegureid, panustades korrapärasesse proteiini ning glükogeeni metabolismi, füsioloogilise funktsiooni ning immuunsüsteemi korrapärasesse toimimisse, samuti ka korrapärasele energiatöötlemise metabolismile.

Tsingi, Magneesiumi ning Vitamiin B6 kombinatsioon tähendab seda, et [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1623/ZMA/]ZMA[/url] on väärtuslik lisand kõikidele sportlastele.

Kokkuvõtvalt:
– Toetab normaalset testosterooni tootlikkust.
– Aitab taastada keha treeningust.
– Parandab une kvaliteeti.
– Hoiab stressihormoonide taset madalal.
– Kiirendab ainevahetust.
– Tugevdab immuunsussüsteemi.

Kvaliteetne [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1623/ZMA/]ZMA saadaval SIIN[/url]!
[url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshop Hoiab Sind Parimas Vormis[/url]

Autor: Fitness.ee