21. jaanuar 2019

Tunne Eesti Tegijat: Liis-Marian Toomse

Vanus: 23
Pikkus: 170cm
Kaal: võistluskaal 53kg ja hetkel 59kg

Kuidas jõudsid bikiinifitnessi juurde: Minu teekond algas, kui sattusin treener Janika Aavamägi juurde. Janika on minu kujunemisel sportlase ja personaaltreenerina suurt rolli mänginud, aitäh Janika! Põhjendasin talle järelikult piisavalt selgelt, miks ma seda kõike tahan ja Janika pani mu juba kolme kuu pärast lavale. Kõik toimus väga kiiresti, aga see oli sellel hetkel just mis mulle vaja oli. Võistlemine õpetab ja kasvatab tohutult ning läbi erinevate kogemuste õpid iseend järjest paremini tundma.

Suurim saavutus: Minu suurim saavutus kindlasti ootab mind veel ees. Ma olen uhke ja tänulik, et ma olen suutnud saavutada paljud endale seatud eesmärgid. Tänaseks on kolm edukat hooaega bikiinifitnessis, viimase hooaja meeldejäävamaks saavutuseks võib lugeda EMV I koht ( -172cm) ja MM VI koht (-172cm). Treenerina olen uhke oma klientide üle, hetkel on pooleli projekt “UUS MINA 2019” kus osaleb 23 naist, kes toituvad, treenivad ja liiguvad minu juhiste järgi. Usaldus ja toetus mis ma oma klientidelt saan on minu jaoks väga eriline. Ettevõtluses olen uhke oma loodud käsitöö projekti üle NUTTYBITE, mis on ekstra- krõmpsuv maapähklivõi maius mis peidab endas šokolaadi- ja küpsisetükke.

[youtube=kQSuEz_Uigc]

Teised spordialad, millega olen tegelenud: Enne jõusaali sattumist olin suur rühmatreeningute ja jooksuvõistluste fänn. Ma arvasin ekslikult (nagu paljud meist), et mida rohkem trenni teha ja mida vähem süüa saab kuidagi oma unistuste keha saavutada. Naised, palun ärge tehke nii, õige toit on Su kehale vajalik ning keha peab liikuma mõistlikult.

Mis Sind motiveerib? Minu lähedased inimesed, minu elukaaslane Ats Lahi. Võin öelda, et see sport on meid Atsiga kokku liitnud ja tugevalt ühendanud, me kumbki ei oleks ilma üksteiseta seal kus oleme. Minu kliendid, kellega ma saan igapäevaselt töötada, ma olen nii tänulik kõigi usalduse ja toetuse eest. Olete mulle nii armsad Saku naised!

Kuidas lõõgastud? Nädalalõpp perega meie Saaremaa maakodus kõlab nagu puhkus. Reisimine annab samuti uue energia igapäeva tegevustesse.

[pilt=14517]

Kirjelda enda igapäevast toitumist, milliseid põhimõtteid jälgid: Jälgin, et alustaksin päeva alati veega. Hommikusöögiks söön putru, kuid pudru peal peab alati olema natuke midagi head näiteks tume šokolaad, pähklid või maapähklivõi maius Nuttybite. Lõuna- ja õhtusöögid on üsna sarnased liha, juurviljad ja riis/kartul/bataat vm. Vahepaladena näiteks muna, liha, puuvili vahel ka mõni proteiinibatoon. Üldiselt jälgin, et toit oleks puhas ja kvaliteetne ja valmistan alati ise oma toidud.

Mis on sinu lemmiktoit: Ma olen meeletu pähklisõber, kahjuks ei mahu neid nii palju päeva kaloraaži kui võiks. Pähklid ja šokolaad on alati super kombo, näiteks maapähklivõi maius Nuttybite on midagi mida ma võikski sööma jääda. Puhtad ja isetehtud toidud meeldivad mulle alati, ka kõige tavalisem riis ja kana.

Kirjelda oma treeninguid: Nädalas teen 5-6 jõutreeningut ja aeroobset tunde järgi, üldiselt meeldib mulle palju liikuda. Jõutreeningud jaotuvad selg, õlg, jalg ja kõht/ käed. Vahel jälgin kava, arvutan treeningmahtu ja olen väga täpne ning vahel lähen lihtsalt trenni ja teen mis pähe tuleb. Treeningute nautimine on mulle väga oluline.

Milliseid toidulisandeid tarbid: Omega-3 kalaõli, D-vitamiin, magneesium, kreatiin, BCAA – kõik ikka [url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshopist[/url] 🙂

Eeskujud: Eestis on tohtult ilusaid, edukaid ja imetlusväärseid naisi. Jälgin paljude tublide naiste tegemisi ja elan neile kaasa. Mind motiveerivad töökad inimesed, kes julgevad oma eesmärke saavutada.

Kolm soovitust neile, kes soovivad paremasse vormi saada: Õige toitumis- ja treeningrutiin paika, kuid mõtteviis on kõige olulisem. Ükskõik kui palju takistusi ja raskusi teele satub, siis teadvusta endale, et ainult SINA kujundad oma tuleviku. Kõik otsused on sinu enda kätes, mõtle selgelt läbi mida sa tahad, visualiseeri oma eesmärki. Tagasilöögid on osa protsessist ning need on vajalikud, et hindaksime oma teekonda ja hetki mis meile on antud. Püsi kursil, ole enda vastu sõbralik ja hea.

Jälgi minu ettevõtmisi ja tegemisi:

Instagram
[url=https://www.instagram.com/liismarian.fit/]@liismarian.fit[/url]
[url=https://www.instagram.com/nuttybite.est/]@nuttybite.est[/url]

Facebook
[url=https://www.facebook.com/liismarian.fit/]liismarian.fit[/url]
[url=https://www.facebook.com/nuttybite.est/]nuttybite.est[/url]

Autor: Fitness.ee