28. märts 2019

Kas valida nutikell või nutivõru?

Nutivõru on kiiduväärt trennikaaslane!

Nutivõrud on lihtsamad nii oma välimuselt kui kasutamisvõimalustelt. Erinevalt puutetundliku ekraaniga nutikellast töötavad nutivõrud üldjuhul nuppuga või nuppudega.
Nutivõrusid saab küll vastava rakenduse abil ühildada o[url=https://kaup24.ee/et/mobiiltelefonid-foto–videokaamerad/mobiiltelefonid-ja-aksessuaarid/mobiiltelefonid]ma telefoni[/url] või arvutiga, kuid tavalisele võrule üldjuhul põnevaid äppe juurde laadida ei saa. Nutikella puhul on äppide kasutamise võimalus enamasti olemas.

Kui sul on tarvis seadet, mis oleks abimeheks trennis, jälgiks igapäevast liikumist ning peaks arvet, millal on uni kõige magusam, siis võib just nutivõru olla õige valik. Milleks maksta lisavõimaluste eest, kui neid tegelikult tarvis ei ole?
Võru märkab ka seda, kui miski kandja südame kiiremini põksuma paneb ning aitab nii kaasa parima trennirütmi valimisele. Loomulikult näitab see ka aega ning äratab õigel ajal kosutavast unest.

Nutivõrud sobivad nii jooksurajale kui jõusaali, mõned võrud on ka veekindlad ning need võib käepeale jätta ka virgutavaks ujumistrenniks basseinis.

Nutivõru Xiaomi MiBand 3

Nutivõru omanikuks võib saada mõnekümne euro eest ning see seade on tubliks kaaslaseks sportlikule inimesele.

Näiteks šikilt must nutivõru Xiaomi MiBand 3 loeb kokku päeva jooksul tehtud sammud ning põletatud kalorid. Samuti jälgib see võru omaniku und ja annab märku, kui saabunud on mõni tähtis sõnum või heliseb teise tuppa ununenud telefon.

Nutikell on ka sekretäri eest!

Nutikell on targa telefoni väiksem versioon ning selle ekraan on puutetundlik ja sinna saab laadida erinevaid rakendusi, just nagu telefoni. Üks tahab nutikella abil kuulata muusikat, teine leppida kokku kohtumisi ning kolmas otsida internetist muffiniretsepte. Võimalusi on siin tõesti piiramatult!

[pilt=14582]

Kui sul on randmele tarvis kena seadet, mis lisaks treeneritööle oleks ka sekretäri eest ning lubaks igal hetkel maailmas toimuvaga kursis olla, siis võib tarvis minna nutikella.

Samsung Galaxy Watch 46mm BT

Näiteks Nutikell Samsung Galaxy Watch 46mm BT meenutab välimuselt tavalist ilusat ja kaasaegset käekella, kuid oma tiksuva sihverplaadi taga peidab see palju enamat!
Galaxy Watch’i juurde kuulub ka GPS, mis näitab sulle su asukohta ja liikumissuunda. Sellele lisanduvad sisseehitatud altimeeter ja baromeeter, mis tulevad appi siis, kui tahad omapäi looduses matkata.

Galaxy Watch’i abil on sinu muusika sinuga kõikjal kaasas. Muusika voogedastus üle võrgu ja juhtmevabad kõrvaklapid annavad vabaduse jooksma minnes telefon koju jätta. Selle seadme aku on väga vastupidav ning igal öösel seda laadima ei pea.

Nutikell on ka treeningute osas väga terane ning võimaldab jälgimisse panna kümneid tegevusi.
Hea tervise jaoks on aga trennist veelgi olulisel mõnus uni. Mida rohkem tead oma öödest, seda paremini tunned end järgmisel päeval. Galaxy Watch jälgib sinu une kvaliteeti ja koostab unelogi, milles sisaldub neli uneetappi. Samuti jälgib kell sinu stressitaset ning annab nõu stressi vähendamiseks juhendatud hingamise abiga.

Kokkuvõtteks

Kokkuvõtteks võib öelda, et nii nutikell kui nutivõru annavad oma parima, et olla sulle tubli treener ja ustav unevalvur. Nutivõrud on väiksemad, kergemad ja ka soodsamad, nutikellad aga sobituvad paremini erinevate seadmetega ning nende tööpõld on laiem.

Kui sinu unistuseks on iga päev jälgida oma südame tööd ning tublisti trenni teha, siis piisab ilmselt nutivõrust. Neile, kes igatsevad aga otse oma randmelt uudiseid lugeda, päevaplaanil silma peal hoida või teha jooksupealt paar kiiret [url=https://www.skype.com/et/]Skype´i [/url]kõnet tuleks ilmselt teha otsus nutikella kasuks.

[url=https://kaup24.ee/et/mobiiltelefonid-foto-videokaamerad/nutikellad-ja-nutivorud?q=nutikellad]Kaup24.ee – tehnikaseadmed väga hea hinnaga![/url]

Autor: Kaup24.ee