9. oktoober 2019

PORGANDITOIDUD: Šokolaadi-maapähkliomlett

Koostisained:

Omlett:
* 2 muna
* 60 ml (mandli)piima
* 1 spl [url=https://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2145/]Rawsom toorkakaopulbrit[/url]
* 1 spl [url=https://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1537/]Vegeway maapähklivalku[/url]
* noaotsatäis Himaalaja soola
* praadimiseks kookosõli

Täidis:
* 1 banaan
* 1 tl kookospalmisuhkrut
* 2 spl maasikamoosi
* 1 spl maapähklivõid

Serveerimiseks:
Rawsom kakaonibse

Valmistamine:
1. Klopi munad piimaga.

2. Sega hulka kuivained.

3. Kuumuta pannil kookosõli ning vala pannile kogu taigen.

4. Kata kaanega ning lase vaiksel tulel praadida, kuni omlett on pealt küps.

5. Samal ajal karamelliseeri banaanid. Selleks lõika banaan neljaks sektoriks ning kasta lõikega küljed kookossuhkrusse.

6. Pane teisele pannile tükike küpsetuspaberit ning aseta peale banaaniviilud, suhkrune pool pannile.

7. Kuumuta, kuni suhkur on sulanud ja banaanid pruunikad.

8. Tõsta omlett lahtiselt taldrikule, aseta ühele poolele banaanilõigud, kata maapähklivõi ja maasikamoosiga.

9. Tõsta teine pool peale ning kaunista kakaonibsidega!

Ja nüüd maiustama!

[pilt=15018]

Autor: Paljas Porgand