20. mai 2021

Celsius vitamiini-energiajook: särts sinu treeningpäeva!

13 auhinnaga pärjatud ja sportlaste hulgas kõrgelt tunnustatud vitamiini-energiajook Celsius annab särtsu igasse treeningpäeva! Tegu on üle maailma ja eelkõige USA-s väga popolaarse joogiga, mis on saanud 13 autasu, sealhulgas “Parim funktsionaalne jook”.
Teadlikum valik tervislikuma eluviisi poole
Tänapäeva inimene teeb üha teadlikumaid valikuid tervislikuma eluviisi poole. Karastusjookide populaarsus langeb, kuna enamikus neis on lisatud suurel hulgal suhkrut. Celsius suhkurt ei sisalda ning on nende tervislikum versioon, mis aitab ka parandada sportlikku sooritusvõimet ning kiirendada rasvade metabolismi.
Celsius energiajook sobib hästi kasutamiseks sportlastele, kes soovivad tervislikku alternatiivi muudele suhkrurikastele karastusjookidele ja energiajookidele.
Mida Celsius sisaldab?
• C-vitamiin ehk askorbiinhape stimuleerib närvisüsteemi ja immuunsüsteemi normaalset tegevust. See suurendab raua imendumist ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust.
• B3 vitamiin ehk niatsiin, B5 vitamiin ehk pantoteenhape, B2 ehk riboflaviin, vitamiin B6 ja B12 aitavad samuti vähendada väsimust ja kurnatust, toetavad keha energiatootmise metabolismi ning parandavad ajutegevust.
• Kofeiin ja guaraana annavad energiat. Kofeiini esineb loomulikul kujul, nagu kohvis, tees, kakaos ja guaraanas. See aitab toniseerida kesknärvisüsteemi ja stimuleerib südame tööd, parandab ainevahetust ning suurendab füüsilist ja vaimset töövõimet.
• Ühes Celsiuse purgis on kofeiini samaväärselt kahe tassi keskmise kohviga.
• Energiajook sisaldab rohkelt antioksüdante: vitamiin C, riboflaviin, guaraana, rohelise tee ekstrakt, ingveriekstrakt. Antioksüdandid aitavad pidurdada vabade radikaalide teket organismis.
Antioksüdantide positiivne mõju on eelkõige just immuunsüsteemile, närvisüsteemile, nägemisele, ainevahetusele, veresuhkrule, kolesteroolile jpm.
Üheks Celsiuse suurimaks eeliseks on, et jook ei sisalda üleliigseid lisakaloreid ega suhkurt ega sünteetilisi säilitusaineid.
Energiajoogis kasutatud värvi- ja lõhnaained on looduslikud.
Celsiuse plussid:
• mõnusalt värske maitse
• 3 ühes suhkruvaba spordijook: energiajook, vitamiinijook ja karastusjook
• sisaldab 7 erinevat vitamiini ja kofeiini
• sobib veganitele

Soeta[url=https://fshop.ee/k/toidulisandid/joogid-shotid/] SIIT[/url]

Autor: Celsiusbaltics.eu