30. august 2022

Kuidas võib treening muuta hasartmängu tulemusi?

Kui paljud inimesed käivad jõusaalis, siis teevad nad seda sellepärast, et põletada kaloreid ja kasvatada lihaseid. Loomulikult on enamik inimesi teadlikud ka nendest tervisega seotud eelistest, mida korrapärane treenimine annab. See on tõendatud moodus hoida oma vererõhku ja kaitsta end elustiilihaiguste eest.
Uuringute kohaselt võib korrapärane treenimine tõsta ka tulemlikkust tööl ja koolis. Huvitaval kombel võib treening teha sinust ka parema panusetegija. Kohe näed, kuidas.
Ma pole kunagi olnud see, kes osaleb vastupidavust nõudvatel kauakestvatel treeningutel. Kuid kohe, kui hakkasin pidevalt trenni tegema, märkasin üllatavat tulemust – minu hasartmänguvõidud suurenesid ja keskendumine laua ääres paranes.

TRENN PARANDAB KESKENDUMISVÕIMET
Mõtle oma spordikihlvedudega seotud harjumuse peale. Ilmselt kaasneb sellega rohkelt uurimistööd. Kulutad tunni või isegi rohkem kahe meeskonna või mängija võrdlemise peale. Vaatad nende varasemaid tulemusi, võite, kaotusi ja viike. Siis uurib vormi, rivistusi ja viimaseid uudiseid.
Sisuliselt nõuab mängu analüüsimine intensiivset uurimistööd. Ja edukat uurimistööd ei saa läbi viia ilma, et oleks silma üksikasjade peale. Just siin tulebki mängu treening. See parandab sinu tählepanelikkust.
Kui sa trenni teed, siis sa lihtsalt ei põleta kaloreid.
Sa ka leevendad stressi, mis parandab vaimset erksust. Parem keskendumisvõime tähendab omakorda seda, et suudad märgata olulisi üksikasju mängu kohta ja neid enda heaks ära kasutada.
Tähelepanelikkus on hädavajalik, kui teed panuseid live-mängudes. Pead säilitama tähelepanelikkuse kogu matši vältel, et oma panustamisotsuseid korrigeerida. See parandab ka vaimset vastupidavust – veel üks treenimisega kaasnev lisaeelis.

SUUREM LOOVUS
Treenimine võib suurendada sinu loomisvõimet. See toimib mitmel viisil. Kõigepealt annab treening ajule rohkem verd ja toitaineid.
Samuti võib see suurendada ajus oleva hipokampuse mahtu. See omakorda võib parandada sinu loovust – hipokampus on aju osa, mis vastutab inimese loomisvõime eest.
Loovus võib olla väga oluline panuste tegemisel kohtades, kus mängitakse selliseid mänge nagu blackjack, pokker, [url=https://www.stsbet.com/et/live-kasiino]STS live casino[/url] ja bakaraa. Võtame näiteks pokkeri. Selles mängus ei pea sul võitmiseks olema kõige paremad kaardid.
Sa võid võita tänu oma loovusele ja kogemusele. Ütleme, et sa märkad, et üks sinu vastastest loobub oma kaartidest alati, kui keegi panust tõstab (call’imine). Võid vastu bluffida ja võita isegi siis, kui nende käsi on parem.

VÄSIMUSE VÄHENDAMINE
Vaadakem tõele näkku. Kui me väsime, siis väheneb ka meie tulemuslikkus. Kuid pärast trenni see tõuseb. See võib paraneda ka pärast mõnetunnist puhkust. Sellele vaatamata saavutad sa rohkem trenni kui diivanil puhkamisega.
Pärast tunnipikkust rassimist jõusaalis paraneb tulemuslikkus sellepärast, et trenn annab energiat. See suurendab hapnikuga rikastatud vere transporti lihastesse, mis vähendab väsimust ja suurendab vastupidavust.
Loogiliselt võttes on sinu tulemuslikkus maksimaalne siis, kui oled energiline ja lõõgastunud. Sa suudad mõelda selgelt. Sa suudad säilitada tähelepanu pikkadeks tundideks ja jätte meelde asju pikaks ajaks, sest su aju on produktiivses meeleolus.

PARANDAB ÕPPIMISKIIRUST
See on peamine põhjus, miks peaksid korrapäraselt trenni tegema. Saad parandada uute asjade õppimise kiirust. Ja see ei pea paika mitte ainult klassiruumis.
Kui teed korrapäraselt trenni, siis see tähendab seda, et suudad omandada pokkeri variante kiiremini kui enamik inimesi. Ja kuna sul on teravam mälu, siis saad korralikuks mängijaks palju kiiremini.
Selguse huvides olgu öeldud, et treenimine ei tee sinust hasartmängugeeniust. Kui tõmbad tosin korda lõuga päevas, ei tähenda see veel, et sa alati võidad. Ent uuringud näitavad, et sinu õppimiskiirus paraneb. Sellest tulenevalt saad trenni alati abivahendina kasutada, sest see aitab sul elus asjadest paremini aru saada.
Kui sul on raskusi saada aru näiteks bakaraa mõnedest mõistetest, siis võib trennitegemine asjad sinu jaoks paremaks muuta.

VÄHENDAB STRESSI
Mayoclinic.org’i eksperdid ütlevad, et treenimine parandas endorfiinide – õnnehormoonide – tootmist. See võib marjaks ära kuluda, kui sind tabab kaotusteseeria.
Selle asemel, et panustada iga päev väikeste palade kaupa, võid hoopis teha pausi trennitegemiseks. Trenn jõusaalis parandab su meeleolu. See omakorda annab sulle parema positsiooni, et olla loov ja analüüsida spordimatše objektiivselt.
Juhul kui sul tekib küsimusi, siis aeroobika on see trenn, mis parandab vaimset tervist. Iga tegevus, mis pumpab verd sinu ajju, vabastab endorfiine, mis võivad vähendada stressi.
[pilt=15389]

Autor: Web Push