5. oktoobril toimub Sparta lahtiste uste päev

Mikk Jürisson | 30.09.2019, 14:14

Lahtiste uste päeval on tunniplaanis 22 erinevat treeningut, mis toimuvad lisaks rühmatreeningute saalidele ka jõusaalis ja spinnisaalis!

Rühmatreeningute suur saal:

* 11.00 POUND 30 min Kristel T
* 11.30 Step 30 min Rainer
* 12.00 Sparta Pump 55 min Signe
* 13.00 CoreFit 30 min Signe
* 13.30 KereEri 30 min Tiina
* 14.00 Totalbody 30 min Riina
* 14.30 BallFit 30 min Riina

Rühmatreeningute väike saal:

* 11.00 Kuuba rütmid 30 min Hansel
* 11.30 Salsa 30 min Hansel
* 12.00 Zumba 30 min Maris
* 12.30 SeljaEri 30 min Tiina
* 13.00 Dünaamiline venitus 30 min Tiina
* 13.30 PilatesFunc 30 min Signe
* 14.00 YogaFunc 30 min Kristel M
* 14.30 VinyasaFlow 30 min Kristel M

Spinning:

* 10.30 IntervallSpin 60 min Margus
* 12.30 DiscoSpinn 45 min Rainer

Jõusaal:

* 11.00 Ringtreening 45 min Maris
* 11.00 CrossCore 45 min Signe
* 12.00 SpartaSkill ehk kardio ringtreening 30 min Sten
* 12.30-13.15 Jõusaali ABC 45 min Sten
* 13.30 SpartaSkill ehk kardio ringtreening 30 min Sten

Jõusaal on avatud 09.00-22.00, sissepääs kuni 21.00.

Facebooki event (https://www.facebook.com/events/370177577219593/)