2. september 2010

Halinga Rammumees tulemused

Halinga Rammumees 2010

Halinga Rammumees toimus Pärnumaal Halinga lauluväljakul ning seda juba seitsmendat korda. Võisteljaid küll kahjuks väga palju polnud kuna tegemist ikkagi juba hooaja lõpuga aga sellegipoolest kohale oli tulnud võistlema ka Eesti tuntumaid rammumehi Tarmo Mitt. Võistlusaladeks oli kohvrite kandmine, palgi surumine, traktorirehvi kantimine, veoauto vedamine ning hantlite surumine.

Viiest alast neli võitis Tarmo Mitt ja saavutas seega ka üldvõidu ja tiitli Halinga Rammumees 2010. Teise koha saavutas Gunnar Gimbutas kes võttis traktorirehvi kantimises alavõidu ja väga napilt kõigest mõne kümnendikuga jäi teiseks auto vedamises Tarmo Miti järel. Kolmanda koha saavutas Gunnar Gimbutase noorem vend Kristjan Gimbutas. Kristjan alles vanuse poolest noorte klassis võistlemas kuid tegi Halingas meeste arvestuses väga hea etteaste. Tulemused oid Kristjanil oma vanuse kohta väga head mis lubab arvata, et õige treeningu korral võib ta meeste klassis ka häid tulemusi näidata.

Suured tänud võistluse peakorraldajale Valdur Sassorile, abimeestele , sekretarjaadile ning kõigile toetajatele kes panid õla alla Halinga Rammumees 2010 toimumisele.

Autor: Peeter Aan