30. detsember 2010

Nädala uudised 52/10

Fitness.ee-l on oma klientidele taas üllatusi! Facebookis läks käima jälle uus mäng, mille auhind on väga mahlane- 100 € (1564 kr) väärtusega kinkekaart! Kindlasti super võimalus alustada uut aastat sellise kingitusega. Vaata lähemalt, kampaania reeglite kohta [url=http://www.fitness.ee/uudis/3554/voida-100-vaartusega-kinkekaart]siit[/url].

Meil on varuks veelgi teine üllatus. Nimelt alates järgmisest nädalast jõuab Fitshopides müügile kauaoodatud Dorian Yates uhiuus tootesari. Valikust leiad valgutoote Tempro ning valgu-süsivesikutoote (massilisaja) ForMass. Kui soovid juba toodetega tutvuda, siis hetkel on võimalik tutvuda Dorian Yates kodulehel Temproga [url=http://www.dorianyatesnutrition.com/products/tempro/]siin[/url] ja ForMass kohta leiad info [url=http://www.dorianyatesnutrition.com/products/formass/]siit[/url].

Eks üllatusi tuleb uuel aastal kahtlemata veel. Jälgi kindlasti Fitness.ee portaali ja saa kõigest osa!

Aastavahetusel on muudatus lahtiolekuaegades. Tutvu lähemalt, millal on avatud sinu lähim Fitshop [url=http://www.fitness.ee/uudis/3549/fitshopi-aastavahetuse-lahtiolekuajad]siin[/url].

Heategevuslik Honda spordikuulsuste jõuluturniir” on seekord edukalt lõppenud. Ka seekord võitis sõudja Allar Raja. Galeriid näed [url=http://forums.fitness.ee/index.php?s=&showtopic=31713&view=findpost&p=286330]siin[/url].

Lähiajal leiavad aset mitmed põnevad üritused:

14. ja 21. jaanuaril 2011 toimub Tartus (Jakobi 5-203) kehakultuuriteaduskonnas spordipsühholoogia meistrikool. Registreerimise kohta leiad info [url=http://www.fitness.ee/uudis/3523/spordipsuhholoogia-meistrikool]siit[/url].

17.-19. jaanuaril 2011 toimuvad esmakordselt Eestis Fitness FXi kontsepttreeningute tööseminarid. Registreerumise info [url=http://www.fitness.ee/uudis/3528/fitnessfx-nuud-ka-eestis]siin.[/url]

19. veebruaril 2011 toimub Tallinnas TTÜ Spordihoones Eesti suurim sportliku vabavõitluse (MMA) võitlusspordiüritus Raju. Rahvusvahelisel võistlusel võtavad Eesti sportlased võitlusareenil mõõtu vastastega lähiriikidest. Loe lähemalt [url=http://www.fitness.ee/uudis/3544/raju-7-vallutab-veebruaris-tallinna]siit[/url].

Nädala retsept
Kanafileerull aprikoosidega sidruni-valgeveini leemes
autor Tallegg

600 g Talleggi kanafileed
150 g Phialdelphia toorjuustu
50 g kuivatatud aprikoose
5 g tšillipipart
1 sirdun
150 ml valget veini
50 g sibulat
50 g porgandit
1 kanapuljongi kuubik
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart
Santa Maria kuivatatud peterselli

Valmistamine:
Lõika kanafilee keskelt poolitades liblikaks ning vasarda õhukeseks. Seejärel sega omavahel hakitud aprikoosid, tšilli ja toorjuust. Aseta saadud mass soola ja pipraga maitsestatud kanafileele ning keera filee rulli. Mässi saadud rull toidukilesse ja aseta ahju küpsema 100-110 kraadi juurde, küpseta 20-40 minutit.
Leeme jaoks tükelda sibul ja porgand ning kuumuta õlis. Lisa valge vein, lase keema tõusta, vala juurde 600 ml vett, puljongikuubik ja maitseks sidrunimahla. Serveerimisel lõika kanarullist viilud, aseta supianumasse, lisa juurde leem ning maitsesta ja kaunista kuivatatud peterselliga.

Fintess.ee- tervis, jõud, ilu!

Autor: Fitness.ee