25. veebruar 2011

Dance- Aerobic ja Dance- Step Workshop Marc Oliver Kluikega!

Dance- Aerobic ja Dance- Step Workshop
Marc Oliver Kluikega!

Reedel 11.03.2011 Arigato spordiklubis, Rannamõisa tee 3, Tallinn

Marc Oliver Kluike Saksamaalt on Euroopa üks edukamaid ja tuntumaid presentereid –koolitajaid aeroobikamaailmas. Nüüd on ta lõpuks ka Eestis, et jagada oma ideid ja oskusi kõikide huvilistega. Tule saa osa oma ala tipp-tegija nõuannetest ja uusimatest ideedest!
Vaata ka lähemalt www.marckluike.com

Turn Around … and Dance! – 10.00-13.30
Dance Aerobic Ideas – Marc Oliver Kluike

Tule õpi dance aerobic loojalt, keda nimetatakse ka aeroobika Fred Astairiks , kui palju feelingut võib anda tantsuline vastupidavustreening! Kas siis keeruline koreograafia, stiliseeritud soojendus või cool down.. , sellelt koolituselt saad palju uusi ideid , kuidas oma tavapäraseid treeninguid huvitavamaks või tantsulisemaks muuta. Marc paneb Sind tahtma ikka veel ja veel ning võlub naeratuse näole!

Dance the Step! – 14.00 – 17.30
Dance Step Ideas – Marc Oliver Kluike

Üks kreatiivne samm teise järel, lisaks stiil ja lahe muusika – Marc õpetab Sulle, kuidas saad oma stepi tunde tantsulisemaks ja huvitavamaks muuta. Lugematul hulgal erinevaid liikumisi stepi- pingil ja ümber pingi näitavad teed, kuidas lihtsaid koreograafiaid „vürtsikamaks „ muuta. Tule õpi , kuidas keerulist koreograafiat õpetada nii, et kõik saavad sellega hakkama. Fun , hea tuju ja palju uusi ideid garanteeritud!

Registreerudes ja makstes kuni 06.03.2011:
1 Workshop 40 € / annab 5 EOK koolitustundi
2 Workshop’i 80 € / annab 10 EOK koolitustundi

Registreerudes ja makstes kuni 10.03.2010
1 Workshop 50 €
2 Workshop’i 100 €

Info ja registreerumine: info@kristiroosimagi.com
Tel: 5201798, Kristi Roosimägi

PS! Osaledes nii Dance Aerobic kui Dance Step workshopil ja samuti laupäeval 12.03. toimuval Nike Conventionil, saad soodustust -10%!

Autor: Toimetus