31. märts 2011

Nädala uudised 13/11

Kõigile athletic fitnessi harrastajatele on võimalus panna ennast proovile I Eesti karikavõistlustel athletic fitnessis, mis toimuvad 30. aprillil Orissaare spordihoones (Kuivastu mnt 29A). Alanud on võistlejate eelregistreerimine, mis on kohustuslik! Võistlusjuhendi ja ajakava leiad [url=http://www.fitness.ee/uudis/3707/i-eesti-karikavoistlused-athletic-fitnessis-voistlusjuhend]SIIT[/url].

26. Eesti karikavõistlused kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis toimuvad 23. aprillil algusega kell 16:00 Tartus Vanemuise teatris. Eelregistreerumine kestab ning viimane kuupäev on 18. aprill. Võistleja, eelregistreeri ennast [url=http://www.fitness.ee/registreeru/11]SIIN[/url]. Piletid on müügil Piletilevis. Soeta juba pilet [url=http://piletilevi.ee/est/piletid/sport/muu/?concert=83625]SIIT[/url].

Lõppenud on registreerumine 9. aprillil spordiklubis Reval-Sport toimuvale Reval-Cup 2011-le kulturismis ja bodyfitnessis. Tule omadele kaasa elama! Täpsem info on üleval [url=http://www.fitness.ee/uudis/3661/reval-cup-2011-kulturismis-ja-bodyfitnessis-voistlusjuhend]SIIN[/url].

Laupäeval, 2. aprillil võistleb Tallinna Taipoksi klubi esi-fighter Kevin Renno Zürichis Sveitsis WFC (World Fighters Council) Euroopa profitiitlile. Lisainfo üritusele [url=http://fightnight.ch/vorschau.htm]SIIN[/url]. Mirkko Moisar võistleb 2. aprillil aga hoopis Pransusmaal Chateaugay´s WPKA maailma tiitlile. Mirkko vastane Wilfred Martin on Wako-pro Euroopa meister. Lisaks info [url=http://taipoks.ee/]SIIT[/url].

Sellel pühapäeval kell 13.50-18.00 toimub Audentese Spordikeskuses Meeste Turnipidu 2011, mille eesmärk on arendada Eesti meest läbi võimlemise terveks, tugevaks ja sihikindlaks. Loe lähemalt [url=http://www.fitness.ee/uudis/3676/meeste-turnipidu-2011]SIIT[/url].

Treenerid, klubid, kaupmehed – nüüd on võimalus ennast reklaamida tasuta Fitness.ee portaalis! Registreeri ennast [url=http://www.fitness.ee/registreeru/8]treenerite[/url], [url=http://www.fitness.ee/registreeru/9]klubide[/url] ja/või [url=http://www.fitness.ee/registreeru/10]kaupmeeste[/url] andmebaasi ning halda oma profiili ise.

Facebookis on käimas veel viimased päevi kampaania, mille raames anname ära 12 treeningpaketti “Lahedalt saledaks”!
Saa osa [url=http://www.facebook.com/photo.php?fbid=486762499566&set=a.367888324566.142783.342294584566&theater]SIIT[/url].

Kampaania “100 € ostu puhul kingituseks Fitshopi menukas toode” uueks tooteks on kõrge valgusisaldusega toidukorra asendaja Dietmix. Loe tooteinfot [url=http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figuur/0/readmore/83/Dietmix/]SIIT[/url].

29. aprillil toimub esmakordselt Eestis heategevuslik üritus Hair Fusion Show. Kohal on Eesti, Läti, Venemaa ja Aserbaidžaani oma ala professionaalid. Kogu tulu läheb laste toetusfondi (SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond) raskelt diabeeti põdevate ja insuliinist sõltuvate laste abistamiseks. Ürituse info leiad [url=http://www.fitness.ee/uudis/3714/hair-fusion-show]SIIT[/url].

Lähiajal leiavad aset mitmed põnevad üritused:

1.-3. aprill toimub Tallinna Les Mills Bodyattack instruktorite koolitus. Registreerimise info leiad [url=http://www.fitness.ee/uudis/3705/les-mills-bodyattack-instruktorite-koolitus-juba-jargmisel-nadalal-tallinnas]SIIT[/url].

16. aprillil toimuvad Eesti üliõpilaste 2011. a lahtised meistrivõistlused jõutõstmises. Loe lähemalt [url=http://www.fitness.ee/uudis/3695/liopilaste-joutostmise-mv-juhend]SIIT[/url].

16. aprillil toimub Arctic Sport Club’is Tallinnas Eesti Ettevõtete Kevadmängud 2011. Osalemistingimused leiad [url=http://www.fitness.ee/uudis/3703/eesti-ettevotete-kevadmangud-2011]SIIT[/url].

22. aprillil toimuvad spordiklubis Reval-Sport Tallinna koolinoorte meistrivõistlused lamades surumises. Võistlejate eelregistreerimine on kohustuslik! Loe täpsemalt [url=http://www.fitness.ee/uudis/3692/tallinna-koolinoorte-mv-lamades-surumises-juhend]SIIT[/url].

Nädala retsept: Kana rinnaliha rull seene-rosmariinitäidisega
Allikas: Tallegg

4 Talleggi nahata ja kondita kanarinda, igaüks umbes 100 g
2 küüslauguküünt
1 hakitud porgand
100 g väikseid aedšampinjone
1 eemaldatud seemnetega suur tomat
1 spl hakitud rosmariinilehti
soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
serveerimiseks salatilehti

Valmistamine: kuumutage ahi 200 kraadini (gaasiahju puhul keerake nupp 6 peale). Asetage kanarinnad lõikelauale kahe toidukile tüki vahele, vasardage need lihahaamriga umbes 0,5 cm paksusteks. Asetage ülejäänud koostisained köögikombaini ning lisage maitseks soola ja pipart. Peenestage, kuni saate ühtlase segu. Määrige seenesegu kõigi nelja kanarinna ühele poolele. Rullige kanarinnad kokku, nii et segu jääb nende sisse, ja kinnitage puutikuga. Lõigake neli küpsetuspaberi tükki ja mähkige iga kanarull ettevaatlikult paberisse. Asetage pakikesed küpsetusplaadile ja küpsetage ahju keskosas 30 minutit või kuni need on täielikult valmis. Eemaldage kanarullide ümbert paber ja puutikk. Lõigake viiludeks ja serveerige salatiga.

Fintess.ee- tervis, jõud, ilu!

Autor: Fitness.ee