4. mai 2011

Sisekaitseakadeemia kutsub õppima!

Kuna paljud gümnaasiumilõpetajad valivad kevadel sisseastumiseks kõrgkoole, loodan omalt poolt, et sportlikud noored leiavad tee ka Sisekaitseakadeemiasse ning tutvustan teile Sisekaitseakadeemia võimalusi.

Sisekaitseakadeemias on alates 2011/2012 vastuvõtust võimalik kuni kolmel sisseastujal saada kogu õppeaja spordistipendiumi suurusega 700 eurot semestris. Täiendav võimalus neile, kellele esimest stipendiumiliiki ei määrata, on kandideerimine semestri stipendiumile.

Täpsem informatsioon saadaval [url=http://www.sisekaitse.ee/public/Oppeosakond/Sisekaitseakadeemia_spordistipendiumi_statuut_kinnitatud_08.02.2011.pdf]SIIN.[/url]

Soovime omalt poolt pakkuda tippspordiga tegelejaile täiendavat motivatsiooni õpingute jätkamiseks Sisekaitseakadeemias – politsei- ja piirivalve-, justiits-, finants- või päästekolledžis või sisejulgeoleku magistriõppes. Et tipptasemel treenimist ja õpinguid saab edukalt ühendada, tõestavad näiteks meie vilistlased Maarika Võsu, Allar Raja või Heiki Nabi, kes õpingute perioodil ka rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt Eestile medaleid võitsid.

Stipendiumikonkurss kogu õppeaja stipendiumi saamiseks kuulutatakse välja vastuvõtu ajaks.

Konkreetsema huvi korral palun alaliidul või sportlasel endal kindlasti akadeemia spordikeskusega ühendust võtta.

Lugupidamisega,
Epp Jalakas
spordikeskuse juhataja-õpetaja

[url=http://www.sisekaitse.ee/]Sisekaitseakadeemia ametlik koduleht[/url]

Autor: Epp Jalakas