2. september 2011

Eestisse tuleb taipoksi õpetama Põhja-Tai ja Patongi meister Mosa Chatchawan

Algaval hooajal hakkab Tallinna Taipoksi Klubis treeninguid läbi viima treener Mosa Chatchawan, kes on tulnud Põhja-Tai ja Patongi meistriks. Chatchawan hakkab treeninguid läbi viima spordiklubi Sparta (Pärnu mnt 139C ) ja Arigato (Rannamõisa tee 3) ruumides. Uued grupid nii algajatele kui ka edasijõudnutele alustavad treeningutega 5. ja 6. septembril.

„Chatchawani kogemused ja oskused on oma autentsuselt asendamatud kõigile Eestis tegutsevatele taipoksi treeneritele ja sportlastele. Tegemist on erakordse sportlase ja treeneriga, kellelt loodetakse abi Eesti taipoksil arendamisel järgmisele tasemele,“ ütles Kevin Renno, kes on kikkpoksi ja taipoksi 2010. aasta maailmameister, valitsev Euroopa meister keskkaalus ja Tallinna Taipoksi Klubi üks rajajatest.

Mosa Chatchawan, hüüdnimega Fet on pidanud üle kahesaja taipoksi matši ja teinud treeneritööd viimased seitse aastat. Treenerina on Chatchawan jaganud oma teadmisi erinevates klubides Tais, Hiinas, Singapuris ja Malaisias. Chatchawan õpetab traditsioonilist taipoksi tehnikat ja demonstreerib Muay Thai Wai Kru’d – austusavaldust enne võitlust.

[pilt=6763]

Tallinna Taipoksi Klubi on hetkel suurim taipoksiga tegelev klubi Eestis. Klubi asutasid 2005. aastal taipoksi entusiastid Ivo Pukk, Risto Merisalu ja Kevin Renno. Praeguseks on Eestis ligi 5000 kikkpoksi ja taipoksi harrastajat. Tallinna Taipoksi Klubil on koos enda sõsarklubidega aktiivseid liikmeid ligi 600. Igas vanuses meestel ja naistel on võimalik taipoksiga tegeleda suuremates Eesti linnades. Tallinna Taipoksi Klubi sportlased on võitnud erinevaid tiitlivõistlusi nii Euroopas kui ka väljaspool.

Vaata lähemalt taipoksi kodulehelt
[url=http://taipoks.ee]Kliki siia…[/url]

Autor: Tallinna Taipoksi Klubi