11. oktoober 2011

Puuripõleng ei ohusta Raju 8 toimumist

15. septembril Tartus Roosi tänaval toimunud põlengus sai tugevalt kannatada Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju puur. Sponsorite ja vabatahtlike abiga on puur nüüdseks restaureeritud ning õnnetus ei takista Raju 8 toimumist Tartus 23. oktoobril.

“Ruum, milles puuri hoidsime, läks põlema ehitusvea tõttu. Põlengus sai kannatada kogu puur, täielikult hävinesid kõik pehmendused,” rääkis põlengust MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. “Õnneks suutsime mitu nädalat kestnud tööde käigus puuri taastada, kõik kannatada saanud detailid on välja vahetatud ning värvisime puuri valgeks. Sõbralike ettevõtete ja võitlusspordifännide abita poleks puur ilmselt eelseisvaks Rajuks töökorda saanud,” lisas Tõnissaar.

Raju puuri taastamisel olid ettevõtetest abiks Raju peasponsor Geotime, TVT Welding OÜ, FIE Jaan Sild Wako Värkstuba, RKM Solution OÜ, Faeton AS, Akzo Nobel Baltics AS ja vabatahtlikest Elar Haviko, Margo Kallavus, Alan Laul, Allar Pähn, Ivar Rohtla, Robert Tomingas, Madis Tõnissaar, Mati Tähe, Raul Urberg ja Andres Urberg.

[pilt=6919]

23. oktoobriks demopäevad

Taastatud puuri saab sel reedel ja laupäeval näha Tartus Tasku Keskuses, kus kõigil huvilistel on võimalik Raju demopäeva raames jõudu katsuda Raju sportlastega, mängida sportliku vabavõitluse mängu UFC Undisputed ja vaadata, kuidas sportlased trenni teevad.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Raju toimub võrkaiaga piiratud areenil, millega on garanteeritud katkematu ja tempokas võistluse kulg. Eestis on Raju puur ainulaadne ning pakub parimat võimalust võitlusspordi nautimiseks.

Lisainformatsioon:
Ott Tõnissaar
MMA Raju peakorraldaja
+372 564 953 42
[mail=ott@mma.ee]ott@mma.ee[/mail]
[url=http://mma.ee]MMA koduleht[/url]

Autor: MMA Eesti