19. oktoober 2011

Teadaanne kohtunikele!

EKFL annab teada, et eelolevatel Eesti meistrivõistlustel Tallinnas, Salme kultuurikeskuses 30.oktoobril on võimalus soovijatel tulla testikohtunikuks. Testikohtuniku testi läbinutel on tulevikus võimalus hinnata EMV ja EKV.

Asjast huvitatutel palume eelnevalt oma soovist testikohtunikuna, teada anda EKFL peakohtunikule Indrek Otsusele mail: [mail=indrekotsus@hotmail.com]indrekotsus@hotmail.com[/mail]. Tel. 53844800.

Samuti palume Indrek Otusega ühendust võtta olemasolevatel kohtunikel, kellel on soov teha rahvusvahelise kohtuniku litsents Tallinnas toimuva klassikalise kulturismi MM raames. Rahvusvahelise kohtuniku test maksab 50€ ja see tuleb tasuda soovijal endal. Soovitav on seda võimalust kasutada, sest ära jääb muu reisikulu, mis kaasneb tavaliselt välismaale sõites.

Eelnevalt viiakse läbi ja kohtunike koolitus, mis toimub 30.oktoober Salme kultuurikeskuses enne EMV toimumist kell 13.30 – 15.00. Koolituse viib läbi rahvusvahelise kategooria kohtunik ja EKFL president Arnold Tokko. Koolitus on kõigile soovijatele TASUTA (eelnev registreerumine siis ülaltoodud mailiaadressil Indrek Otsusele).

Autor: EKFL juhatus