6. detsember 2011

Credit24 Rahvaliiga Terviseturniirid ootavad algajaid võrkpalliharrastajaid

Esmakordselt toimuvatele Credit24 Rahvaliiga C-alagrupi ehk terviseturniiride mängudele saab oma võistkonda registreerida kuni 15. detsembrini 2011.

„Terviseturniiridega soovime pakkuda jõukohast võistlusväljundit just algajatele võrkpalliharrastajatele, kellel pole piisavalt aega, võimalust, või kogemust, et võtta osa kõrgema tasemega mängudest. Terviseturniiride korraldamise põhjuseks on ka rahvaliiga kümne aastane traditsioon, mistõttu on paljude mängijate ja võistkondade tase muutunud aastalt-aastale väga heaks ning uued tiimid ei julge nendega rinda pistma tulla,“ kommenteeris terviseturniiride ellukutsumist Credit24 Rahvaliiga projektijuht Tiit Savason. „Turniiride täpne arv ja mängude võimalikud toimumiskohad sõltuvad registreerunud võistkondadest ja nende koguarvust,“ lisas Savason.

Credit24 Rahvaliiga Tervisturniiridel osalemiseks saab oma võistkonnast teada anda 2011. aasta 15. detsembrini internetikeskkonnas [url=http://registration.volley.ee]SIIN[/url]. Turniirid on ühepäevased ja viiakse läbi nädalavahetustel Eesti eri paigus, kus selgitatakse välja võistkondade omavaheline paremusjärjestus. Alagrupiturniiri toimumise koha ja aja lepib EVF eelnevalt kokku võistkondade esindajatega. Terviseturniiridel eraldi kohtunikke ei kasutata. Kohtuniku ja sekretäri ülesandeid täidavad regionaalse korraldaja poolt ettevalmistatud mängugraafiku alusel nende võistkondade esindajad, kes antud hetkel ei mängi. Credit24 Rahvaliiga Terviseturniirid lõppevad kevadel ühise üritusega, millest saavad osa võtta turniiridel osalenud inimesed olenemata võistkonna lõppresultaadist. Tervisturniiri juhendi leiab [url=www.volley.ee/terviseturniirid]SIIT[/url].

Credit24 turundusjuhi Rain Sepa sõnul on tal heameel, et Credit24 Rahvaliiga populaarsust kogub ja et uus tugevusgrupp just kümnendal hooajal ilmavalgust näeb. „Meie eesmärk on arendada ja populariseerida just rahvasporti ning tervisturniirid on heaks hüppelauaks uute võistkondade tekkimisele tugevamatesse rahvaliiga alagruppidesse,“ selgitas Rain Sepp.

Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga Terviseturniiride kohta leiab [url=http://www.facebook.com/rahvaliiga]Facebooki lehelt [/url] ja [url=http://www.volley.ee]võrkpalliuudiste portaalist[/url].

Lisainformatsioon:

Tiit Savason
Credit24 Rahvaliiga projektijuht
Tel: +372 56693950
E-Post: rahvaliiga@evf.ee

Autor: Toimetus