30. september 2012

Kõrveküla Vägilane 2012

Kõrveküla spordihall esitleb:
Kõrveküla Vägilane 2012

1.Võistluse eesmärk

Anda võimalus amatöörrammumeestele võimalus võistelda ja oma vormi kontrollida lemmikalal ka hilisel sügisel kui välishooaeg on lõppenud. Selgitada välja tugevamad harrastajad. Võisteldakse Rauno Heinla ja Lauri Nämi poolt väljapandud karikale.

2. Aeg ja koht

Võistlus toimub 03.11.12 Kõrveküla Spordihallis algusega 14.00. Registreerimine samas kl 13.00 – 13.45. Osavõtumaks ei ole.

3. Osavõtjad

Osa lubatakse võtta kõigil ala armastavatel ja harrastavatel sportlastel, kes ei ole tulnud Eesti Professionaalsete rammumeeste GP etappidel kuue parema hulka. Saalis võisteldakse ainult sisejalanõudes!

4. Võistluste programm ja tulemuste arvestamine

Võistlus koosneb 6 alast, 2 ala eelvõistlusel ja 4 finaalis. Kuiva ilma korral ja kui lund pole maas toimuvad kaks esimest ala õues (eraldi jalanõud)! Eelvõistluse aladel loosijärjekord ei muutu! Finaali pääseb 10 võistlejat ja alustatakse tulemuste järgi pööratud järjestuses. Kõik eelvõistlusel saavutatud punktid tulevad finaali kaasa.

Eelvõistlus
1. Ala. (Ka õues!)
Raskuste kandmine. Raskuseks kohvrid 120kg. Distants 50m ühe pöördega. Kohvreid maha visata ei tohi! Trahvisekundid! Finišijoon tuleb ületada kohvrid käes. Kontrollaeg 60sek.
2. Ala.
Õues! Traktori rehvi kantimine. Rehv kaaluga 320kg tuleb kantida 4+4 korda. Liimi kasutada ei tohi! Kanditakse asfaldil. Kontrollaeg 75sek.
Saalis!
Meremehe kõnd. Spetsiaalne vahend 300kg raskustega võetakse turjale ja kantakse. Distants 40m läbitakse edasi tagasi. Raskus tuleb mõlemas otsas kanda üle joone! Kontrollaeg 75sek.
Finaal
3. Ala.
Apolloni kangi tõukamine.
Kang, raskusega 120kg tuleb maast võttes tõugata või suruda sirgetele kätele sealjuures peavad jalad fikseerimisel olema ühel joonel. Kangi langetada lubab kohtunik. Kontrollaeg 75sek.
4. Ala.
Karusell.
Spetsiaalne raskus 200kg tuleb võtta kätele ja kanda ringiratast distantsi peale. Kontrollaega ei ole.
5. Ala.
Rehvi vedamine.
Rehv raskusega 420kg tuleb vedada enda järel ilma abiköieta 15m. Kotrollaeg 75sek.
6. Ala.
Rehvi tõmbamine istudes.
Rehvi, kaaluga 320kg, tuleb tõmmata istudes köiega 15m. Kontrollaeg 75sek.

5. Autasustamine

Autasustatakse vastavalt auhinnafondile ja tulemustele 6 paremat finalisti.

6. Sponsorid

Deger, Landhaus, Eesti Professionaalsete Rammumeeste Ühing, Powerman, Kõrveküla Spordihall, Tartu vald

Autor: Toimetus