6. juuli 2013

EKFL treeneritele Les Mills baaskoolitused -10%. Ja Les Mills instruktoritele EKFL koolitused -10%!

Les Mills Nordic ja Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit (EKFL) alustasid koostööd, mille eesmärk on ühelt poolt edendada sportijate tervist ning treeningtaset ning teiselt poolt harida, koolitada ning teadvustada treenijaid ja treenereid.

Koostöö tulemusel on nüüd kõikidele EKFL treeneritele ([url=http://www.spordiregister.ee/treeneriteregister/index.php?spordiala=24]kulturismi ja fitnessi ning jõusaalitreeneritele[/url] ja [url=http://www.spordiregister.ee/treeneriteregister/index.php?spordiala=41]jõutõstetreeneritele[/url]) Les Mills baaskoolitused -10%.

Koostöö tulemusel on nüüdsest ka kõikidele Les Mills intruktoritele EKFL koolitused ja täiendkoolitused (tasemetele EKR 3 – 8) tavahinnast -10%.

Les Mills kvartaalkoolitused on nüüdsest EKFL poolt koolitatud EOK treeneritele ka täiendkoolituste eest. Üks kvartaalkoolitus annab 2 ja üks baaskoolitus 32 täiendkoolitustundi.

Koolitusele registreerides märkida juurde enda kutsetunnistuse number, mille kaudu saame tuvastada Sinu instruktori- või treeneriõiguse.

Les Mills koolitused:
[url=http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/11-les-mills/]Fitness.ee foorumi teemaleht[/url]

EKFL koolitused:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5545/ekfl-kulturismi-ja-fitnessi-ning-jousaalitreenerite-erialasele-koolitusele-tasemele-ekr-3-4]Kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreenerite erialakoolitus[/url]
[url=http://www.fitcamp.ee]Fit.Camp[/url]

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5546/i-taseme-treener-on-nuudsest-ekr-tase-3-ja-kutsenimetusega-abitreener]I taseme treener on nüüdsest EKR tase 3 ja kutsenimetusega “abitreener”[/url]

Autor: Fitness.ee