15. oktoober 2012

Raigo Kuusnõmm tuli absoluutseks Eesti meistriks lamades surumises

Laupäeval, 13. oktoobril, toimusid järjekordsed Eesti meistrivõistlused lamades surumises.

Kohal olid peaaegu kõik Eesti parimad surujad. Neist absoluutselt parim meeste klassis oli Raigo Kuusnõmm, kes 83-kilosena surus 247,5 kg! Tema tulemus tähistab uut Eesti rekordit kaaluklassis -93 kg ning on Wilksi punktide järgi läbi aegade Eesti parim tulemus lamades surumises!

Absoluutselt teine oli meestest seekord Kaido Leesmann, kes surus 285 kg. Kolmandaks tuli selle aasta juunioride Euroopa meister Alex-Edward Raus, kes kaalukategoorias -105 kg surus 260 kg, mis on samuti uus Eesti rekord.

Äärmiselt pingeliseks kujunes seekord õpilase ja treeneri võitlus kaalukategoorias 120+ kg, kus Siim Rast jäi napilt alla Kaido Leesmannile. Siim surus isikliku rekordi 282,5 kg, mille Kaido ületas viimasel katsel 2,5 kilo võrra.

Naistest oli absoluutselt parim Mai-Roos Silla, kes kategoorias -72 kg surus rekordilised 100 kilo. Teiseks tuli Marianna Bogdanova, kes alla 57-kilosena surus 72,5 kg. Pronksi sai Johanna Lepp, kes kategoorias -84 kg surus 87,5 kg.

Klubidest oli seekord meeste klassis parim Reval-Sport koosseisus Kaido Leesmann, Siim Rast, Tarmo Pärna, Alexander Andrusenko. Naiste seas võidutses aga TÜ ASKi naiskond, kuhu kuulusid Marianna Bogdanova, Johanna Lepp, Carolin Siimenson ja Merlin Parkel.

Täpsemad tulemused [url=http://powerlifting.ee/tulemused/EMV2012_ls_avatud_kaal.html]siin[/url].

Autor: Toimetus