25. november 2013

Nädala uudised 48/13 – Õige aeg sättida paika võistlusplaanid aastaks 2014

EKFL ürituste kalender aastaks 2014.

Eestis alustab kulturismihooaeg 5. aprillil 2014 Lõuna-Eesti VI lahtiste karikavõistlustega kulturismis ja fitnessis. Juba nädal hiljem toimuvad VI Reval Cup karikavõistlused. Eesti karikavõistlused leiavad aset 26. aprillil ja Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis 18. oktoobril 2014.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5532/ekfl-urituste-kalender-aastaks-2014-ole-kursis-toimuvaga]Ole kursis toimuvaga![/url]

79-kilone Aimar Kuusnõmm surus 220 kg!

23. novembril Tartus toimunud Noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlustel jõutõstmises surus juunioride klassis võistelnud Aimar Kuusnõmm 220 kg, mis on uus Eesti rekord kaalukategoorias kuni 83 kg. Selle aasta Euroopa meistrivõistluste hõbemedali omanik Aimar Kuusnõmm kaalus seejuures vaid 79 kilogrammi! Lisaks tuli ta absoluutseks juunioride Eesti meistriks. Aimar kükkis 280 kg, surus 220 ning tõmbas 275 kg.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5529/79kilone-aimar-kuusnomm-surus-220-kg]Loe edasi[/url]

FitnessTV esitleb: Põhjamaade meistrivõistluste II osa

Põhjamaade kulturismi ja fitnessi MV-l tuli Eesti riikide arvestuses esikohale. Fitness TV toob teieni parimad palad ja mitmed intervjuud!
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5492/fitnesstv-pohjamaade-meistrivoistluste-ii-osa-]Vaata videokokkuvõtet![/url]

Jõuluturniir! Järveotsa gümnaasiumi lahtised võistlused lamades surumises

11. detsembril toimub Järveotsa gümnaasiumi jõusaalis lamades surumise Jõuluturniir. Võistlema on oodatud kõikide gümnaasiumite õpilased. Registreerimine kuni 9. detsember. Võistluste algus kell 16.00.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5524/jarveotsa-gumnaasiumi-lahtised-voistlused-lamades-surumises-jouluturniir]Tutvu võistlusjuhendiga ja tule võistlema[/url]

Comarketis toidulisanditele eriti head hinnad

Jõulukampaania raames on võimalik Comarketite poodidest soetada endale toidulisandeid eriti heade hindadega. Pakkumisel on maasika Dietmix, maasika Lean Mass, šokolaadi Reco2, Olimp Vita-min vitamiinid, samuti Chela MZB ja veel teisigi toidulisandeid.
[url=http://www.comarket.ee/est/kauplused]Vaata, kus asub sulle lähim Comarket[/url]

Jõuludeni on vähem kui kuu aega

Jõulukinkide tegemisel aitab FitShop. Päkapikke on juba kuulda ja siin-seal ka näha olnud. Peatselt ilmuvad FitShop poodidesse ja veebipoodi jõulupakid, et kergendada Sinu kingiotsimist. [url=http://www.fitness.ee/uudis/5520/kingiidee-nr-924-fitnessee-jagab-suuri-kingivihjeid]Vaata ka Fitness.ee kingivihjeid[/url].
Jälgi FitShopi poe riiuleid ja veebipoodi [url=http://fitshop.fitness.ee/]www.fitshop.ee[/url]!

Fitness.ee – tervis, jõud, ilu!

Autor: Toimetus