2. detsember 2013

EOK I taseme treener on nüüdsest ERK 3, kutsenimetusega “Abitreener”

Varasema EOK I taseme kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreeneri uus kutsenimetus on “Abitreener” ning II taseme treeneril “Nooremtreener”. Kutsenimetust “Treener” kannab nüüdsest III taseme treener.

20. novembril 2013.a. kinnitas SA “Kutsekoda” Kultuuri kutsenõukogu uued treenerite [url=http://www.eok.ee/treenerite-kutseandmise-alusdokumendid]kutsestandardid[/url] ja [url=http://www.eok.ee/sites/default/files/treenerikutse/K%20-%20Ol%C3%BCmpiakomitee%20KA%20kord.pdf]kutse andmise korra[/url].

Kutsetasemete vastavusmaatriks:

[pilt=9821]

Treenerikutse taotlejale ja taastaotlejale

* Kutse taotlemiseks või taastaotlemiseks pöördu oma spordiala kutsekomisjoni poole. Kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreenerite kutsekomisjoni kooseisu ja kontaktid leiad [url=http://www.eok.ee/eok-kulturismi-fitnessi-ja-j%C3%B5usaali-treenerite-kutsekomisjon]siit[/url].
* Nõuded treeneri kutsetasemetele leiad [url=http://www.eok.ee/sites/default/files/treenerikutse/K%20-%20Ol%C3%BCmpiakomitee%20KA%20kord.pdf]siit[/url].
* Kutse taotlemise ja taastaotlemise vormid – taotlus [url=http://www.ifbb.ee//ankeedid/kutsekvali.php]siit[/url] ja CV vorm [url=http://www.ifbb.ee//ankeedid/curriculum.php]siit[/url].
* EOK 3 – 5 (endine I – III) taseme treeneri spordi üldainete ja paljude spordialade õppekavad ja õppematerjalid leiad [url=http://treener.eok.ee/otsing.php?keel=1]siit[/url]

Kutse andmise tasu määrad

Abitreener EKR 3 (varasem I tase) – 32 eur
Nooremtreener EKR 4 (varasem II tase) – 38 eur
Treener EKR 5 (varasem III tase) – 45 eur
Vanemtreener EKR 6 (varasem IV tase) – 58 eur
Meistertreener EKR 7 (varasem V tase) – 64 eur
Eliittreener EKR 8 – 75 eur

Lisainfo [url=http://www.ifbb.ee/?Page=0]www.ifbb.ee[/url]

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5545/kulturismi-ja-fitnessi-ning-jousaalitreenerite-erialakoolitusele-kuni-31-detsembrini-soodushind]Alanud on registreerimine EKR III ja IV taseme kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreenerite erialasele koolitusele[/url]
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5547/eok-kulturismi-ja-fitnessi-ning-jousaalitreeneri-kutsekvalifikatsiooni-tasemeeksam]EOK kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreeneri kutsekvalifikatsiooni tasemeeksam[/url]

Autor: Toimetus