9. detsember 2013

Viieaastane Sparta on tõeline spordi selvehall. Loe liikmete arvamusi ja võida 30-päeva kaart!

Tänavu enda viiendat sünnipäeva tähistav Sparta spordiklubi on aastate jooksul muutunud lihtsalt jõusaalist ning rühmatreeningute pakkujast tõeliseks spordi selvehalliks.

Sparta trumpideks on endiselt Eesti avaraim jõusaal ning rohkem kui 100 tundi rühmatreeninguid nädalas.

2010. aasta kevadel loodi Spartas harrastajate suusagrupp, mida hakkas juhtima endine tippsuusataja ning kunagine Türgi koondise peatreener Jaanus Teppan koos abilistega.

Järgmisena lisandusid omad grupid ratturitele (treenerid Allan Aulik ja Priit Prous) ning jooksjatele (juhendajad Ahto Tatter ja Urmas Randma).

Sparta kulturistid, fitnesssportlased ning jõutõstjad on saavutanud kõrgeid kohti nii kodumaal kui ka raja taga. Samuti on pärjatud erinevate tiitlitega Sparta taipoksijaid. Sellised nimed, nagu Taavi Koovit, vennad Kuusnõmmed, Margus Silbaum, Egle Eller-Nabi ja Kevin Renno ei vaja ala harrastajate seas lähemat tutvustamist.

Sparta nimi on tuttav ka pallimängude harrastajatele. Nii klubi mees- kui ka naiskond mängivad saalihoki Eesti meistriliigas, võrkpalli nais- ja meeskond löövad kaasa Rahvaliigas.

Viimaseks uueks tulijaks on Sparta malegrupp, mida juhib suurmeister Kaido Külaots.

[pilt=9860]Sparta sünnipäevakampaania Facebookis: [url=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151533878194567&set=a.367888324566.142783.342294584566&type=1&theater]võida 30-päeva treeningkaart! Loosimises on viis 30-päeva treeningkaarti![/url]

Milline on viieaastane Sparta klientide treenijate silme läbi?

“Sparta jõusaalis on kõik vajalikud treeningvahendid – kangid, kettad ja masinad – olemas, ise ei pea midagi leiutama, vaid saab rahulikult keskenduda peamisele – treeningule.” Märt Israel, kettaheitja.

„Spartas on kõik käe-jala juures.“ Ain-Alar Juhanson, triatleet.

„Tunnetan Sparta rolli oma arengus.“ Raul Roose, harrastussuusataja.

„Spartas on hea ja positiivne energia, mulle meeldib siin.“ Aleksei Budõlin, judoka.

„Võlgnen vähemalt kolmandiku oma 2010. aastasest Tartu maratoni tulemusest Sparta IntervallVentti-treeningule.“ Tiit Pekk, rahvusvahelise Suusaliidu murdmaakomitee liige.

„See, mida ma arvasin olevat sõitmine, polnud seda. Sparta poolteist aastat on mulle rattasõidu osas õpetanud rohkem, kui kõik eelmised hooajad kokku.“ Risto Marjapuu, harrastusrattur.

“Ma ei näe Sparta jõusaalis ringi jalutavaid egosid, kõik on ülisõbralikud ning vajadusel aitavad mõne harjutuse ettenäitamisel. Ma armastan Spartat!” James Werts, laulja.

“Sparta ergutab vaimu, tõstab toonust ja keskendub olulisele” Veikko Täär, näitleja.

„Ma pole kohanud Sparta jõusaalist paremat kohta, naudin siin iga minutit.“ Kein Einaste, suusataja.

Jõusaalis treenimine on tundunud mulle alati pisut ohtliku tegevusena, kuid nüüd Spartas on see muutunud. “Nüüd see lausa meeldib.“ Luisa Värk, laulja.

„Sparta saalides valitseb vägev meeleolu.“ Indrek Mägi, eesti meister motokrossis.

„Spartas on lai valik treeningmasinaid ning treenerid on sõbralikud ja abivalmis – saab alati nõu küsida, kui see endal otsas.“ Cool D, räppar.

“Spartas on positiivne energia. Meeldib, et kõrvuti treenivad nii harrastajad kui ka mitmete spordialade profid.“ Juss Laansoo, krossiäss.

„Mulle meeldib siinse jõusaali avarus, ma ei suudaks kusagil madala laega ruumis treenida. Samuti olen leidnud siit kõik vajalikud trenažöörid.” Kristjan Kasearu, muusik.

“Sparta rühmatreeningud pakuvad kangisikutamisele head vaheldust,” Heiki Nabi, maadluse olümpiahõbe.

„Spartas on õhku ja avarust, siin käib koos mõnus kamp.“ Tanel Padar, rokkar.

„Spartal on mu arengus täita tähtis roll.“ Kaarel Nurmsalu, suusahüppaja.

Kirjuta kommentaariumisse, kuidas on Sparta Sinu edule kaasa aidanud.

Autor: Spordiklubi Sparta