9. detsember 2013

Tallinna Käsi 2014 võistlusel sel aastal rahalised auhinnad!

Eesti suurim professionaalne käesurumisvõistlus Tallinna Käsi 2014 toimub seekord 11. jaanuaril.

Võistlussari, mis on aset leidnud varasemalt juba Saaremaal ning Tartus, on jõudnud Tallinnasse. Tänavune üritus toimub Tallinnas, Spordiklubis Sparta ning see saab olema senistest suurim ning põnevaim.

Professionaalne käesurumine on Eestis populaarsust kogunud juba viimased 3 aastat ning on kokku toonud palju tugevaid mehi ja ka naisi, kes treenivad spetsiaalselt käesurumise jaoks. Tegemist on äärmiselt kaasahaarava spordialaga nii võistlejate, kui ka pealtvaatajate seas, kuna vastasest peab olema üle nii jõuga, kui ka vaimselt. Käib pidev närvidega mängimine ning pingsalt kohtuniku jälgimine, sest ainuüksi reeglite hästi tundmisega ning kavalusega on võimalik endast tugevam vastane alistada.

[url=http://www.armwrestling.ee/web/tallinna-kasi-2014][pilt=9868][/url]Võistlusele Tallinna Käsi 2014 on oodatud kõik, kes soovivad ennast proovile panna ning nautida seda kaasahaaravat spordiala. Võistlusele on registreerunud käesurujad üle kogu Eestimaa. Ootame ka külalisi Soomest, Lätis, Gruusiast, Venemaalt. Meestele oleme loonud sellel aastal kolm kaalukategooriat, naistele ühe.

Võistlus on kõigile tasuta, samas oleme igale kaalukategooriale välja pannud rahalise auhinna.

Võistluse korraldaja on Eesti Käesurumisspordiliit. Täpsema info võistluse toimumisaja ning reeglite kohta leiate aadressilt [url=http://www.armwrestling.ee]www.armwrestling.ee[/url]. Täitke kindlasti ära [url=http://www.armwrestling.ee/web/tallinna-kasi-2014]registreerimisvorm[/url], mille kaudu saate võistlejate nimekirja.

Tule, osale ja võida!

Autor: Eesti Käesurumisspordiliit