28. detsember 2013

Honda spordikuulsuste Jõuluturniiri võitsid sõudjad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo

28. detsembril Viljandi Spordihoones toimunud 9. Honda spordikuulsuste Jõuluturniiril võidutsesid sõudjad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo.

Sõudjad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo võitsid selleaastased Honda spordikuulsuste jõuluturniiri võistlused. Nii nägid lõpptulemust ette ja 49%’ga lugejad, kes said ürituse kodulehel loodetava võitja poolt hääletada.

Turniiril teise koha pälvisid krossisõitjaid (Gert Krestinov ja Juss Laansoo), kolmandaks said jalgpallurid (Tanel Lang ja Sander Loigo).

Raskejõustiklasi esindasid Raigo Kuusnõmm ja Alex-Edward Raus. Raskejõustiklased jäid punktiarvestuses viimasele kohale.

Punktiarvestus:
Sõudjad – 60.5 punkti
Krossisõitjad – 60.5
Jalgpallurid – 60
Kergejõustiklased – 55
Vehklejad – 54.5
Suusatajad – 53
Vormelipiloodid – 48
Raskejõustiklased – 41.5

[pilt=9920]Võistluste kajastus Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38150-honda-spordikuulsuste-jouluturniiril-voistlevad-raigo-kuusnomm-ja-alex-edward-raus/]Honda spordikuulsuste Jõuluturniir[/url]

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5584/honda-spordikuulsuste-jouluturniiril-voistlevad-raigo-kuusnomm-ja-alexedward-raus]Honda spordikuulsuste Jõuluturniiril võistlevad Raigo Kuusnõmm ja Alex-Edward Raus[/url]

Autor: Toimetus