13. jaanuar 2014

Nädala uudised 03/14 – Sel kolmapäeval Reval-Spordis toidulisandite degusteerimine

Toidulisandite degusteerimine Reval-Sport Spordiklubis

15. jaanuaril, kolmapäeval, toimub Tallinna spordiklubis Reval-Sport toidulisandite tutvustamine. Degustreerimine toimub Reval-Sport jõusaalis ajavahemikus 17.00 – 19.30. Oodatud on kõik spordiklubi külastajad. Proovimiseks on väljas Pudding, Natural Protein Smoothie ja High Protein Bar. Spordiklubi Reval-Sport asub Tallinnas aadressil Aia 20. Vaata lisaks [url=http://www.revalsport.ee]www.revalsport.ee[/url].
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5625/toidulisandite-degusteerimine-revalsport-spordiklubis]Ole kohal![/url]

Suurim Käesurumisvõistlus “Tallinna Käsi 2014” pakkus rohkelt emotsioone

11. jaanuar 2014 toimus seni ajaloo suurim käesurumisvõistlus Eestis – “Tallinna Käsi 2014”, kuhu oli kohale tulnud profi käesurujad Soomest, Lätist ning Gruusiast. Kuigi tugevaimad käesurujad Eestist olid kokku tulnud, ei leidnud eestlased maailma tipus olevate lätlaste kiirusele, tehnikale ja jõule vastust. Tuli küll meeli ülendavaid võite nii lõuna-, kui ka põhjanaabrite üle, kuid medalid seekord kodumaale ei jäänud.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5622/suurim-kaesurumisvoistlus-tallinna-kasi-2014-pakkus-rohkelt-emotsioone]Vaata tulemusi ja pilte[/url]

Vaata filmi: “Meie Sten Saaremäe” 2013

Detsembrikuu lõpus nägi ilmavalgust lühidokumentaal, mille peategelaseks on Eesti parim sportliku vabavõitluse amatöörvõitleja Sten Saaremäe. Teose autor Kris Süld on seadnud eesmärgiks näidata, kui palju on võimalik tahtejõuga ära teha ning kuhu on võimalik eelnimetatu najal jõuda.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5616/vaata-filmi-meie-sten-saaremae-2013]Head vaatamist![/url]

Taipoksija Moisar võistleb taas peale Taimaa treeninglaagrit

Eesti parim taipoksija Mirkko Moisar, kes alles septembris alistas Xplosion Estonia raskel 8-mehe turniiri finaalis Edvin-Erik Kibuse, on oktoobri lõpust saati treeninud Taimaal Chiang Mai nimelise linnakese taipoksi treeninglaagris. Nüüd on mees Eestis tagasi, et koostöös Tai partneritega alustada Eestis uue võistlussarjaga Fightland, milles ta ka ise üles astub. Seekordne üritus toimub 19.01.14 Keila Tervisekeskuses algusega kell 18.00.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5618/taipoksija-moisar-voistleb-taas-peale-taimaa-treeninglaagrit]Loe lisaks[/url]

Funktsionaalne, mitmekesine ja kõikehõlmav – see on CrossFit!

CrossFit on programm, mis on selles mõttes universaalne, et seda saavad harrastada kõik, hoolimata soost, vanusest ja ettevalmistusest. Oleme kasutanud täpselt samasuguseid harjutuskompleksse nii puurivõitlejatele kui südamehaigetele. Erinevus on ainult koormuses, selle mahus ja intensiivsuses, harjutuskompleksid jäävad iseenesest samaks.
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1532/funktsionaalne-mitmekesine-ja-koikeholmav-see-on-crossfit]Tutvu CrossFit’ga ja vaata treeningprogramme[/url]

Totall Recall. Minu tõeliselt aus elulugu nüüd müügil ka FitShopis!

Tema lugu on ainulaadne, erakordselt huvitav ja neil lehekülgedel hiilgavalt esitatud. Ta sündis näljahäda aastal Austria väikelinnas karmikäelise politseiülema peres. Ta unistas Ameerikasse kolimisest, et seal kulturismimeistriks ja filmitäheks saada. Kahekümne ühe aasta vanusena elas ta Los Angeleses ja oli Mr. Universe’iks kroonitud.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5619/totall-recall-minu-toeliselt-aus-elulugu-nuud-muugil-ka-fitshopis]Arnold Schwarzeneggeri elulooraamat müügil FitShopis[/url]

Fitness.ee – tervis, jõud, ilu!

Autor: Toimetus