16. jaanuar 2014

Konverents: motivatsioon arengu toetajana

Eesti Motiveeriva Intervjueerimise Treenerite Assotsiatsioon (EMITA) korraldab 28. veebruaril 2014 Pärnu lähistel Sauga Avatud Noortekeskuses konverentsi: „Motivatsioon arengu toetajana“.

Maailm, inimesed, organisatsioonid, isegi ilm on pidevas muutuses. Ja muutus on motiveeriva intervjueerimise keskmes. Muutus on ka arengu keskmeks.

Sel aastal on meie konverents taaskord suunatud laiemale sihtgrupile, unustamata sealjuures neid, kes selle meetodiga juba tuttavad on. Seega,oodatud on kõik arenemishuvilised professionaalid erinevatelt elualadelt ja ametikohtadelt, kes väärtustavad motiveeritust ja/või soovivad luua motiveerivat keskkonda oma kolleegide või klientide arengu või muutuste toetamiseks.

Konverentsi eesmärgiks on toetada arengu toetajaid ning toetusviise kõige erinevamates valdkondades, olgu selleks siis haridus, sport, tervishoid, korrektsioon, pääste või personalitöö.

Konverentsi peateemadeks on: isikliku arengu toetamise laienenud perspektiivid MI uutest suundadest lähtuvalt; kliendi-, patsiendi- või kollegiaalsed suhted; MI organisatsioonides, mille keskmeks ühelt poolt on inimesed ja nende toetamine ning teiselt poolt organisatsioonikultuur.

Konverentsi peaesinejaks on MI rahvusvahelise võrgustiku liige Jeff Breckon Inglismaalt, kes töötab Sheffieldi Ülikoolis spordipsühholoogina ning teadustöö kõrval on tal üle 17 aasta kliinilist kogemust inimeste elustiili ja liikumisharjumuste muutuste toetamisel.

Loe konverentsist pikemalt [url=http://www.emita.ee/]www.emita.ee[/url]

Konverentsi osalemistasu on kuni 31. jaanuar 35 eurot, alates 1. veebruarist 45 eurot.

Sauga ANK asub Tallinna maantee ääres 4 km kaugusel Pärnu linnast. Konverentsile viivad ja toovad selleks puhuks tellitud bussid suunal Pärnu bussijaam-Sauga ANK-Pärnu bussijaam. Liinibussidega Tallinna poolt tulijatele on keskuse kõrval Jänesselja nõudepeatus.

Konverentsile saad ennast registreerida [url=http://www.emita.ee/]siin[/url].

Autor: EMITA MTÜ juhatus