5. veebruar 2014

Euroopa meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis toimuvad Santa Susannas. Lisatud võistlusjuhend!

Esimest korda EBFF ajaloos toimuvad nii meeste ja fitnessi ja ka juunioride ja veteranide Euroopa meistrivõistlused ühel ajal: 14. – 19. mai Santa Susannas, Hispaanias.

Suurvõistlustele oodatakse üle 600 sportlase, ning nõnda suur võistlejate arv toob kaasa ka omajagu katsumusi. Näiteks kui sportlasi on mõõdetud ja kaalutud üldjuhul kategooriate kaupa, siis nüüd tehakse seda riikide kaupa ja just sellises järjekorras nagu riikide delegatsioonid ametlikku hotelli saabuvad.

Kõik sportlased, kellel on tarvis kategooriasse mahtumiseks kehakaalu korrigeerida, saavad selleks 60 minutit. Selleks, et registreerimine sujuks ladusalt, palub EBFF (Euroopa Kulturismi ja Fitnessi Föderatsioon) maksta kõik registreerimistasud juba eelnevalt, läbi PayPal süsteemi. Kohapeal makstes lisandub tasule 20€/in.

Võistluste kulg

Neljapäev & reede (15. ja 16.05) võistlevad kehakaalu/pikkuskategooriad. Laupäev & pühapäev (17. ja 18.05) võistlevad naised ja mehed, samuti juunioride fitnessistid.

Kuna sel aastal on kokku pandud kolm suurvõistlust, toimub ka meeskondade arvestuses parimate väljaselgitamine kolm korda: meeste Euroopa meistrivõistluste, fitnessi Euroopa meistrivõistluste ja juunioride ja veteranide Euroopa meistrivõistluste arvestuses.

Lisaks

* Võistlejad saavad võistlustel kohti 1st 15-ni.
* Võistlejad võivad osalejad mitmes vanusekategoorias (nt juuniorid ja veteranid võivad võistelda ka naiste ja meeste arvestuses).
* Riikide paraadile on oodatud ainult delegaat. Sel korral sportlasi lavale ei kutsuta ja seda just suure osavõtjate arvu tõttu.
* Ja üks uus kategooria on avatud: veteranide bikiini fitness (vanus 35 ja üle).
* Juunioride bikiini fitnessis on avatud kaks kategooriat: -163cm ja +163cm juuniorid bikiini fitnessistid.

[url=http://www.ifbb.com/wp-content/uploads/Inspection_Report_2014_Euro_Senior_Junior_Master_Santa_Susanna.pdf]Tutvu võistlusjuhendiga![/url]

Autor: Toimetus