6. veebruar 2014

Nädala uudised 06/14: Sõbrapäeval jagavad FitShopid tasuta pääsmeid spordiklubidesse

Sõbrapäev ja sõbranädal…

14. veebruaril on sõbrapäev ning järgnev nädal on selle puhul pühendatud just armastusele, sõprusele ja hoolivusele. Meie hoolime oma lugejatest ja loodame, et teie hoolite sama moodi oma lähedastest, sõpradest ja kallitest inimestest. Hoidke ja armastage üksteist nagu meie armastame teid!

[url=http://www.fitness.ee/uudis/5652/eesti-karikavoistlused-kulturismis-ja-fitnessis-26-aprillil-salmes]Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis 26. aprillil Salmes![/url]

Kevadhooaja alguseni on jäänud napilt kaks kuud. Kevadise suurürituse, Eesti Karikavõistluste korraldajad on avanud võistlusteks 32 kategooriat, millest esmakordselt on juunioride bikiini fitnessi ja juunioride meeste physique kategooriad.

[url=http://www.fitness.ee/uudis/5661/video-kuidas-kodus-treenides-keha-trimmi-saada-vol1]VIDEO: Kuidas kodus treenides keha trimmi saada?[/url]

Meile meeldib, kui Sa treenid spordiklubis ja meile meeldib ka, kui Sa treenid kodus. Hoolitseme Spordiklubi Sparta abiga selle eest, et Sinu treeningute tehnika oleks lihvitud ning töötaks kooskõlas Sinu eesmärkidega. Vaata, mis nippe jagab kõhulihaste treenimiseks Sparta jõusaali peatreener Argo Ader.

[url=http://www.fitness.ee/uudis/5642/kaimas-on-registreerimine-les-mills-bodypump-bodyjam-ja-bodyattack-baaskoolitustele]Kui soovid saada Les Mills rühmatreeningute instruktoriks[/url]

Käimas on registreerimine märtsis ja aprillis toimuvatele Les Mills BODYPUMP®, BODYJAM® ja BODYATTACK® baaskoolitustele. Tule koolita end Soome tippinstruktorite käe all ja alusta tööd Les Mills instruktorina!

[url=http://www.fitness.ee/esileht]Fitness.ee[/url] – terve Eesti eest!

[url=http://www.fitness.ee/uudis/5665/sobranadala-pakkumised-ja-fitshop-sparta-5-sunnipaev]Toidulisanditepood FitShop Sparta pakub sõbrapäeval torti![/url]

Sõbrapäeval, 14. veebruaril tähistab Tallinna mainekas toidulisanditepood FitShop Sparta enda 5. tegutsemisaastat. Juubelipäeval ootab pidulisi suur imemaitsev šokolaadi-toorjuustu tort. Ole kohal, soovi meile õnne ja söö koos meiega sünnipäevatorti!

[url=http://www.fitness.ee/uudis/5665/sobranadala-pakkumised-ja-fitshop-sparta-5-sunnipaev]Too Fitshopile uus sõber ja saa topeltsoodustust![/url]

Tuues sõbranädalal FitShopi püsiklientide perre uue sõbra, võidad ise ostult allahindlust 20% ning sõber saab kliendikaardi tasuta. Sõbrapäeval saavad kõik kliendid Fitshopilt endale kingituse!

[url=http://www.fitness.ee/esileht]Ott kutsub mekkima![/url]

“Ott kutsud mekkima” on ürituste sari, mille raames tippkulturist Ott Kiivikas viib läbi erinevates spordiklubides uute toidulisandite degusteerimisi. Esmaspäeval ollakse külas Meriton Spordiklubis, teisipäeval sünnipäevalapse, Golden Club juures ja kolmapäeval spordiklubis ViimsiSport. Ole kohal!

[url=http://fitshop.fitness.ee/]Muudatused veebipoes Fitshop.ee[/url]

See uudis meeldib kindlasti kõigile! Nüüdsest kõik, kes logivad Fitshop.ee veebipoodi enda isikliku kasutajanime ja parooliga, saavad ostu sooritades kõikidelt toodetelt automaatselt 10% soodustust. Head ostlemist!

[url=http://fitshop.fitness.ee/]Fitshop.ee[/url] – Kui tahad olla parim

Autor: Fitness.ee