10. veebruar 2014

Tallinnas avas uksed eratreeninguid pakkuv PilateseTuba

Tere Tennisekeskuses, Tallinnas, avas uksed uudne PilateseTuba, mis pakub Pilatese eratreeninguid kõikidele huvilistele.

Mis on Pilates?

Pilates on harjutuste süsteem, mis põhineb J.H. Pilatese õpetustel ja filosoofial. Pilateses on kombineeritud sügav hingamine ja kontrollitud liigutus, mis aitab vabaneda (selja)pingetest ja joondab lülisamba. See meetod korrigeerib lihaste ebatasakaalu ning läbi kerelihaste stabiilsuse tekitab tugeva „postamendi”. Regulaarselt Pilatese harjutusi harrastades arenevad painduvus ja liigeste liikuvus. Läbi füüsilise tasakaalu saavutatakse ka vaimne tasakaal.

Kellele sobib Pilates?

Pilates sobib igale inimesele – nii sportlasele kui ka mitte treenitud inimesele. Pilates toetab teisi spordialasid ja on ideaalne ka vigastustest taastumisel.

Mis on PilateseTuba?

PilateseTuba pakub Pilatese harjutuste baasil eratreeninguid matil, PilatesReformer ja PilatesTower masinal. MatiPilateses sooritatakse harjutusi matil. PilatesReformer ja PilatesTower on J.H. Pilatese poolt leiutatud ja tänapäevaselt täiustatud treeningvahendid, milles kasutatakse vedrudel põhinevat süsteemi – vedrusid pingutatakse või töötatakse vastu vedrude kokkutõmbejõule. See võimaldab treenida liigeseid ülekoormamata, on ohutu treeningvigastustest taastumisel ja sobilik paljude lülisamba ning liigestega seotud probleemide puhul.

[url=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151633083174567&set=np.85056053.1613015636&type=1&theater&notif_t=notify_me][pilt=10082][/url]

Millest alustada?

Kõige tulemuslikum on alustada Pilatese eratreeningutega. PilateseTuba pakub alustamiseks START paketti.

START pakett – 3 kohtumisest koosnev pakett, mis on vajalik läbida enne regulaarset treenimist. Kohtumised toimuvad kolmel järjestikusel päeval:
1. kohtumine – isikuankeedi täitmine, eesmärkide seadmine, rühianalüüs, Pilatese põhimõtete tutvustamine;
2. kohtumine – Pilatese põhiharjutuste sooritamine, põhimõistete ja harjutuste nimetuste õppimine;
3. kohtumine – Pilatese põhiharjutuste sooritamine.

START paketi maksumus on 60 eurot. START paketi läbimine annab vastuse küsimusele, kas Sulle Pilates meeldib ja sobib.

INTENS5 pakett – sisaldab 5 treeningkohtumist sagedusega 1x nädalas. Ühe treeningkohtumise kestvus on 45-50 minutit, sooritatakse Pilatese süsteemil põhinevaid harjutusi matil/Reformeil/Toweril või väikevahendeid kasutades. Eelnevalt peab olema läbitud START paketi kohtumised. INTENS5 paketi maksumus on 150 eurot.

INTENS10 pakett – sisaldab 10 treeningkohtumist sagedusega 2 või enam korda nädalas. Ühe treeningkohtumise kestvus on 45-50 minutit, sooritatakse Pilatese süsteemil põhinevaid harjutusi matil/Reformeil/Toweril või väikevahendeid kasutades. Eelnevalt peab olema läbitud START paketi kohtumised. INTENS10 paketi maksumus on 250 eurot.

Treeningusse on soovitatav tulla mugavas sportlikus riietuses, mis oleks võimalikult liibuv. Siis treener näeb paremini treenitava kehaasendit ja saab vajadusel korrigeerida. Treeningus võib olla paljajalu või sokkides.

PilateseTuba omanik ja treener on Liis Kutsar, kes on treenerina töötanud ligi 12 aastat.

Liis Kutsari Pilatese alased koolitused ja sertifikaadid:
Corpus Pilates Mat/Reformer/Cadillac Foundation taseu2028
Corpus Pilates Mat/Reformer/Cadillac Level1 taseu2028
Corpus Pilates Mat Level2 taseu2028

Kuidas ühendust võtta ja aega broneerida?

Telefon: +37256212938
E-mail: [mail=info@trennielamus.com]info@trennielamus.com[/mail]
Broneerimissüsteem: [url=http://www.trennielamus.com/pilatesetuba/broneeri-pilatese-aeg/]vali just endale sobiv aeg[/url]

Autor: PilateseTuba